Erdoğan: Suriyelileri göndermeyeceğiz!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

En iyi yorumlardan biri, çocuğu yaşlısı hastası kadını hamilesi. Hepsinin gitmesi gerekiyor. Burası "Türkiye Cumhuriyeti" "Birleşik Arap ve Türk Birliği" değil. Bunu anlamaları gerekiyor.

abi artık korkuyorum sokağa çıkmakta adamlar sapık gibi cins ayırt etmeden süzüyolar hep oy için

Bir şey sorcam neden bu kadar suriyelerinden nefret ediyorsunuz?
Tek bir coğrafyadan milyonlarca mülteci girişi oldu, ülkenin 10/1 gibi bir oran mülteci dolu.

Bunlar parti kurarlarsa veya toprak talep ederlerse ne yapacaksın?

Adamların ne mal olduğunu bilmiyorsun, çoğu eline silah geçirmiş milis kuvvet üyesidir. Bunları fonlayıp kışkırtırsalar ne olacak?

Sana; Anana, babana ve kızına tecavüz etseler veya öldürseler kimin nerede yaşadığını bilmiyorsun, n'apabileceksin ki?

Kolunun kanayan yarası varsa kangren olup kesmeden önce yarana müdahele etmelisin.

Paşa paşa gidecekler bu ne arkadaş ülkede 2.sınıf vatandaş konumuna düştük.

Kendi gençlerine yatıracağın parayı düzensiz göçmenlere yatırıyor çünkü potansiyel oy kapısı.

Siyasiler, her türlü değeri oy amaçlı kullanıyor. MV'ler halka hesap vermeli. Genel başkana hesap verdiği sürece halkı düşünmeyeceklerdir.
Ben dalga geçmiyorum neden gitmesini Suriye'lerinin bu kadar istiyorsunuz?
Senin asgari ücret veya daha üzerine çalışacağın işi ucuza yapıyorlar. Hem senin işinden ediyorlar hem de vergiden kaçıyorlar.

Bahsi geçen meslekler arasında mühendislikten tut tıp branşlarına kadar var. Akıl almaz bir şekilde yayılıyorlar. Sırf oy için...

Kısacası geleceğini satıyorsun sence buna değer mi? Bu kadar çok seviyorsanız evinizde ağırlayabilirsiniz.

Ben evlatlarımı hak yiyerek bir noktaya gelmiş düzensiz göçmenlere emanet etmek istemiyorum. Sen istiyor musun?

Dinleri veya ırkının ne olduğunun önemi yok. Düzensiz göçmenler ve vatandaşlık alanlar tespit edilip ülkelerine gönderilmeli...

Evet kötüler var ama bizde hiç suç işlenmiyor mu 2. Suriyeli birisi bu yazdıkları okusa depresyona girmezmi 3. elbette iyi suriyeliler var suç işleyenleri göndermek neysede iyilerini çocukları da gönderilmezki.
Suriye'de artık İŞİD tehdidi yok. Ülkeye uzun zamandır Türkiye dahil farklı yerlerden de ulaşım mevcut. Dini bayramlarda Türkiye'den yine bu ülkeye gidiş-geliş durumları da aktif. Yani konu artık savaş dolasıyla uygulanan sığınmanın ötesine geçmiştir. Mevcut hükümet bu sığınmacıları, Avrupa'dan para yardımı almak için kullanıyor. Yoksa onların tercihleri arasında da ilk sırayı Türkiye oluşturmuyor. Bu ülkede doktor, mühendis, bilim insanı olmuş farklı milletten kimselere saygım sonsuz. Ancak misafirliğin bir sınırı vardır ve bu sınır çoktan aşıldı. En azından halkın büyük bir kesimi için böyle.

Ha o zaman çocukların aileleri ölsün ayrıca savaşacak koşulları da yok ki onların savaşlar değişti direnseler orada bir nükleer ile hepsi ölürler o yüzden kaçıyorlar.

Ölsün, ölecekse vatanı için ölecek. Boş bir sebeple ölmeyecek. Kimse Suriye gibi bir yere nüükler atmaz merak etme silahla işgal edilebilecek yer.

Bursa da akşam son metro ile eve gidiyorduk abim ile birlikte. Bir istasyon da 2 Suriyeli çocuğun genç bir Türk kızını darp ettiğini gördüm ve abimi dürterek ona gösterdim. Ben küçüktüm henüz. Etrafımızda ki insanlar sadece bakıp "cık cık" diyorlardı. Abim "gel" dedi ve indik o istasyonda. Gözümün önünde tuttu ikisini de güzelce dövdü. Ama öyle böyle değil tertemiz dövdü. Ağız surat yamuldu çocukların. Abimi ilk defa öyle görmüştüm. Sonra kıza yardım ettik. Yapılması gerekeni yaptık ailesine haber verdik ve onlar gelene kadar başında bekledik sonra da eve yayan devam ettik. O an anlamamıştım olanları ve abime sorduğumda bana şunu dedi "eğer çocukları orada tutup polise haber verseydim gelip karakola götürüp muhtemelen birer top veya çikolata verip gönderirlerdi. Bunlara yapabileceğim tek şey buydu. Daha fazlasını yapsaydım benim başım belaya girerdi. Bunlar bundan anlar." dedi. Şimdi çok daha iyi anlıyorum. Elleri dert görmesin abimin.

Ha o zaman çocukların aileleri ölsün ayrıca savaşacak koşulları da yok ki onların savaşlar değişti direnseler orada bir nükleer ile hepsi ölürler o yüzden kaçıyorlar.
Kendi ülkesinden kaçmayıp düşüneceklerdi onu. Eğer savaşmayıp kaçıyorlarsa evet, ölüp ölmemeleri umrumda değil. Argümana bak, ozaman bizde savaş var diye kaçalım gidelim avrupaya alman kadınlarına tecavüz edelim ? Bu işler böyle yürümüyor.

Akp'li olduğum vs. yok dostum. Yönetim ne ise muhalefette aynısı merak etme.
Muhalefet yanlısı olmayanı iktidar taraflısı zannediyorlar... Kötünün iyisi olsun diyerek kaos ile gelen kaos ile gidiyor, yeni nesil ise bu insanları 3-5 konuşma yaptı diye arşa çıkardılar. : )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…