Ergenim ve çok fazla cinsel isteğim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dead Girl

Centipat
Yer
İzmir/Buca
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kızlar size soruyorum. Merhaba ilk önce. 6 ay önce girdim ergenliğe, çok fazla cinsel isteğim var. Ergenlikte böyle seyler olabiliyor biliyorum fakat bende bayağı bir var. Ne yapmalıyım? (sağ olsun küçükken büyük erkek kuzenim tarafından tacize uğramıştım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kız değilim de ben cevaplasam olur mu? :D Ergenlikte normal bu tarz şeyler.

Ergenliğe girdiğin için normal. Eğer bir tavsiye istiyorsan kız olarak böyle konulara herkese açık bir platform da dillendirme. Büyüklerine danış senin için daha faydalı olur.

@Yukapian arkadaş muhtemelen kız değil, kızlardan tavsiye bekliyor olmalı.

Bu tarz şeyler ergenlikte normaldir. Kafaya takmanızı gerektirecek bir durum yok.

Ben utangaç biriyim ve gerçekten kızım.
Ergenlik bireyin hormonlarının ve doğal olarakta cinsel güdülerinin tavan yaptığı dönemdir. Bu döneme aldanıp ileride pişmanlık duyacağınız bir şey yapmayın.

Cinsel isteği durdurmak icin genel olarak mastürbasyon önerilir. Deneyebilirsiniz. Mastürbasyon sadece erkekler için olan bir şey değil.

Onun dışında pek bir sey yapabileceğinizi sanmıyorum. Ha, mastürbasyon yaptıktan kısa bir süre sonra yine yapasanız geliyorsa orada kendinizi tutun. Yani tutamayacak kadar cinsel isteğiniz olduğunu düşünmüyorum.

Bu arada mastürbasyon illa vajinal yolla olmak zorunda değil. Temas, dokunuş ile de yapabilirsiniz. Tabi vajinal mastürbasyon, bekareti bozar mı bilemiyorum.

Aklıma başka öneri gelmedi.

Ergenlik bireyin hormonlarının ve doğal olarak da cinsel güdülerinin tavan yaptığı dönemdir. Bu döneme aldanıp ileride pişmanlık duyacağınız bir şey yapmayın.

Cinsel isteği durdurmak icin genel olarak mastürbasyon önerilir. Deneyebilirsiniz. Mastürbasyon sadece erkekler için olan bir şey değil.

Onun dışında pek bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum. Ha, mastürbasyon yaptıktan kısa bir süre sonra yine yapasanız geliyorsa orada kendinizi tutun. Yani tutamayacak kadar cinsel isteğiniz olduğunu düşünmüyorum.

Bu arada mastürbasyon illa vajinal yolla olmak zorunda değil. Temas, dokunuş ile de yapabilirsiniz. Tabii vajinal mastürbasyon, bekareti bozar mı bilemiyorum.

Aklıma başka öneri gelmedi.

Bir kere okulda bir tane çocuğu sevmiştim. Yaşıtız, o tabii ki beni arkadaş olarak seviyor. Bayağı ay falan geçmişti. Yanağından 2 kere öpmüştüm. Hocaya söyliyeceğim dedi, ama söylemedi. Ne alaka bilmiyorum ama anlatasım geldi. O çocuğa səx yapalımmı demiştim :). (inşallah Technopat'tan ceza yemem amin.)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı