Ergenler çok değişik

Bana da mantıksız geliyor. Eğer edepsizlik, sigara, alkol vs. bir farkındalık, bir havalılık kazandırıldığı zannediliyorsa iş işten geçmiştir.

Burada var evet

Bana da mantıksız geliyor. Eğer edepsizlik, sigara, alkol vs. bir farkındalık, bir havalılık kazandırıldığı zannediliyorsa iş işten geçmiştir.

Evet hocam bence sigara alkol çok mantıksız sigara içince iyi olmuyorlar sadece sinirlerin elektrik alışverişini aksatıyorsunuz bu da düzgün düşünmenizi engelliyor hal böyle olunca da iyi hissediyorsun bir ot olarak.

Şunu sorun etmen bile yaşını yansıtıyor, o gruptan evet biraz farklı davranıyor olabilirsin ancak tümüyle ayrılmıyorsun.

Forumda söyleyemiyorum ama neyin depresyonu lan bu? " sevgilimden ayrıldım yaaaa " kesin böyledir.

Hocam sevgili dedikleri de olmak için olan bir "yapay ilişki" sırf arkadaşlarına dedikodusunu yapmak, hava atmak için oluyorlar. Bu tayfa aşkı TikTok'taki videolardan öğreniyorlar.

Hocam sevgili dedikleri de olmak için olan bir "yapay ilişki" sırf arkadaşlarına dedikodusunu yapmak, hava atmak için oluyorlar. Bu tayfa aşkı TikTok'taki videolardan öğreniyorlar.

İki günlük eğlencenin adı: Sevgili

Alkol, sigara, uyuşturucu: Havalılık

Malum şey: Zevk

Gençlerin algısı böyle ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…