Bilmiyorum benim en çok istediğim çillerin gitmesi umarım saç rengim değişmez. (Kızıl saçı seviyorum, tabikide doğuştan.)13 yaş ve 4-5 tane mi var? Reis 15, 16, 17, 18 nasıl olacak acaba.
Bilmiyorum benim en çok istediğim çillerin gitmesi umarım saç rengim değişmez. (Kızıl saçı seviyorum, tabikide doğuştan.)13 yaş ve 4-5 tane mi var? Reis 15, 16, 17, 18 nasıl olacak acaba.
mayın tarlası13 yaş ve 4-5 tane mi var? Reis 15, 16, 17, 18 nasıl olacak acaba.
Köse olabilirsiniz.Selamlar, sanıyorum ki ergenliğe ya giremedim ya da hiç girmeyeceğim. Sakallarım falan çıkmadı sadece bu sene biraz sesim kalınlaştı. Sizce böyle bir şey mümkün müdür? Evet ergenliğe geç girme diye bir şey var ama daha ne kadar sürecek ki bu olay? Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam afedersiniz ama musluk akıyorsa girmişsinizdir. Daha da bir şey diyemeyeceğim ve umarım banlanmam.
Bilmiyorum benim en çok istediğim çillerin gitmesi umarım saç rengim değişmez. (Kızıl saçı seviyorum, tabii ki de doğuştan.)
O zaman sıkıntı bir iroloji(doğrumu hatırlamıyorum) gitmesi gerek.Musluk akmayı bıraktı ise? Yada haftada 1 akıyor ise?
Musluk akmayı bıraktı ise? Yada haftada 1 akıyor ise?
Bir şey diyecektim ama ban yerim diye susuyorumHocam bu konularda pek profesyonel değilim. Eğer akmıyorsa bir doktora görünmeli buradan pek anlayamam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.