Ergenlik sivilceleri nasıl geçer?

Diş görünüşüme gram dikkat eden bir insan değilim. Umursamıyorum da fakat daha çok beni rahatsız etmeye başladı diş görünüşte ziyade. Öyle aşırı da yok da gitmek bilmiyorlar ben de patlatmak istemiyorum. Bunun için ne yapabilirim? Etkili bir krem vb yok mu?
Ne türde çıkıyor?

Diş görünüşüme gram dikkat eden bir insan değilim. Umursamıyorum da fakat daha çok beni rahatsız etmeye başladı diş görünüşte ziyade. Öyle aşırı da yok da gitmek bilmiyorlar ben de patlatmak istemiyorum. Bunun için ne yapabilirim? Etkili bir krem vb yok mu?

Yastık kılıfınızı sık değiştirin onun dışında net bir formül yok.

Ciddi sıkıntı yaşıyorsan cildiyeye randevu al, bu sivilce mevzusunun çözümü ilaç kullanmaktır. Bunun haricinde alacağın tavsiyelerin çoğu sahte veya subjektif.

Ortama bağlı olarak da değişiyor. Daha çok dediğiniz gibi cildiye iyi olabilir fakat öyle aman aman bir durum yok fakat evet var bayağı yine de.

küçük nodül.

Daha o kadar beklersek ohoo hocam 😄
Hocam benim de fazla sivilcem vardı ama şu anda 19 yaşındayım ve hemen hemen hiç kalmadı yüzümde. Bazen çekirdek falan fazla tüketince fark edilir manada yüzümde çıkıyorlar.
Fazla takmanıza gerek yoktur.
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum, ilk karşılaşmada karşı tarafta olumsuz bir hal bırakabiliyor ama sonraki süreçlerde sivilce neredeyse hiç önemi kalmıyor. Lakin patlatmak veya tahriş gibi durumlarda kalıcı izler bırakabiliyor. Benim yüzümde yek tük yerde var ama onalrı da kısmen sakalla kapatabiliyprım.
Yani size tavsiyem, ya sabır, demeniz, 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı