Ergenlik sivilceleri ne zaman geçer?

tucucorrea

Hectopat
Yer
Inter
15 yaşındayım ve artık kurtulamıyorum bu illetten. Kişisel bakımıma çok önem vermeme rağmen geçmiyor kafayı yiyeceğim. Yağlı denebilecek tarzda bir cildim var. Tahminen kaç yaşında geçiyor bu sivilceler veya azalıyor ortalama olarak?

15 yaşındayım ve artık kurtulamıyorum bu illetten. Kişisel bakımıma çok önem vermeme rağmen geçmiyor kafayı yiyeceğim. Yağlı denebilecek tarzda bir cildim var. Tahminen kaç yaşında geçiyor bu sivilceler veya azalıyor ortalama olarak?
22 yaşındayım, hâlâ tam olarak geçmedi ama azaldı tabii ki. Kişiden kişiye değişiyor, benim yaşıma gelince azalır diye düşünüyorum.

25-30'lara kadar bile devam edebilir cildin cidden sıkıntılı ise ve genetikten dolayı. İlaç kullanman gerekebilir. Çoğu insanda 20'den sonra pek fazla olmasa da olduğu da çoktur.

Sivilcelerim yüzümü kıpkırmızı gösterecek kadar değil yani biraz var yanak kısmında, ufak ufak boyun çene arası kısımda çıkmaya başladı. Alnımda nokta nokta ilerleyen sivilceler var beyaz renkte. Kükürtlü sabun ve Imex isimli kreme başladım umarım azaltır.

19 yaşındayım bugüne kadar cildimde daha hiç sivilce çıkmadı. Öyle nadiren dönem dönem birer tane minik nokta beliriyordu, o da zaten bir iki haftaya geçiyordu.

Sivilcelerim yüzümü kıpkırmızı gösterecek kadar değil yani biraz var yanak kısmında, ufak ufak boyun çene arası kısımda çıkmaya başladı. Alnımda nokta nokta ilerleyen sivilceler var beyaz renkte. Kükürtlü sabun ve Imex isimli kreme başladım umarım azaltır.
Yaşıtınızım bende de sivilceler aynı bölgelerde çıktı. Ben de cok uğraştım ama inanın geçmiyor. Artmasına engel olmaktan başka çare yok gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı