5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.165 Makaleler 25 Çözümler 624 29 Temmuz 2020 #41 Konu sağlık kategorisinde olduğundan lütfen sağlık ile ilgili mesajlar atınız. Aksi halde kilitlenmek zorunda kalacak. Şaka amaçlı mesajlar atmayınız.
Konu sağlık kategorisinde olduğundan lütfen sağlık ile ilgili mesajlar atınız. Aksi halde kilitlenmek zorunda kalacak. Şaka amaçlı mesajlar atmayınız.
xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #42 56153 dedi: Konu sağlık kategorisinde olduğundan lütfen sağlık ile ilgili mesajlar atınız. Aksi halde kilitlenmek zorunda kalacak. Şaka amaçlı mesajlar atmayınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Benim önceki sorduğum her şey sağlık ile ilgili miydi? Ona göre soracağım.
56153 dedi: Konu sağlık kategorisinde olduğundan lütfen sağlık ile ilgili mesajlar atınız. Aksi halde kilitlenmek zorunda kalacak. Şaka amaçlı mesajlar atmayınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Benim önceki sorduğum her şey sağlık ile ilgili miydi? Ona göre soracağım.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.165 Makaleler 25 Çözümler 624 29 Temmuz 2020 #43 Silinen üye dedi: Tamamdır. Benim önceki sorduğum her şey sağlık ile ilgili miydi? Ona göre soracağım. Genişletmek için tıkla... Evet.
Silinen üye dedi: Tamamdır. Benim önceki sorduğum her şey sağlık ile ilgili miydi? Ona göre soracağım. Genişletmek için tıkla... Evet.
xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #44 aabcc dedi: Ben hatırlıyom vallahi bazen, sapık supuk olsa da . konu nasıl kapandı. Konu nasıl kapandı. Genişletmek için tıkla... Tekrar açıldı kanka. tommyangelo123 dedi: Geçen gece rüyalandım ama meni çıkmadı, rüyamda zina yaptım diye ağlıyorum abi rüyamda bile rahat yok bana. Genişletmek için tıkla... Bunu mu demiştiniz? Bardağı taşıran son damla diye . Silinen üye dedi: Bu arada ben +18 şeyler izleyerek yapmıyorum, önce izliyorum sonra düşünerek yapıyorum. Bu doğru mu? Genişletmek için tıkla... Moderator yaktınız beni, ilke bu koyulur mu ya .
aabcc dedi: Ben hatırlıyom vallahi bazen, sapık supuk olsa da . konu nasıl kapandı. Konu nasıl kapandı. Genişletmek için tıkla... Tekrar açıldı kanka. tommyangelo123 dedi: Geçen gece rüyalandım ama meni çıkmadı, rüyamda zina yaptım diye ağlıyorum abi rüyamda bile rahat yok bana. Genişletmek için tıkla... Bunu mu demiştiniz? Bardağı taşıran son damla diye . Silinen üye dedi: Bu arada ben +18 şeyler izleyerek yapmıyorum, önce izliyorum sonra düşünerek yapıyorum. Bu doğru mu? Genişletmek için tıkla... Moderator yaktınız beni, ilke bu koyulur mu ya .
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 29 Temmuz 2020 #45 İnsanların kendilerini tatmin etmek doğasında var. Garip absürt bir şey değil bu. Suyu bile çok içersen zararı vardır. 2-3 günde 1 yapman günlük hayatını değiştirecektir. Bazıları aksini iddaa ediyor tabi. Benim tarafım bu.
İnsanların kendilerini tatmin etmek doğasında var. Garip absürt bir şey değil bu. Suyu bile çok içersen zararı vardır. 2-3 günde 1 yapman günlük hayatını değiştirecektir. Bazıları aksini iddaa ediyor tabi. Benim tarafım bu.
memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 29 Temmuz 2020 #46 Dostum rüyalanmak çok garip bi' şey.. Bana alakasız yerlerde oluyordu. CJ ile mahallede tur atıyordum rüyamda ve bir anda o malum olay oldu.. Olana kadar bekle öyle göster ya da kendin yaparak göstermeye çalış ailene..
Dostum rüyalanmak çok garip bi' şey.. Bana alakasız yerlerde oluyordu. CJ ile mahallede tur atıyordum rüyamda ve bir anda o malum olay oldu.. Olana kadar bekle öyle göster ya da kendin yaparak göstermeye çalış ailene..
xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #47 memorishy dedi: Dostum rüyalanmak çok garip bi' şey.. Bana alakasız yerlerde oluyordu. CJ ile mahallede tur atıyordum rüyamda ve bir anda o malum olay oldu.. Olana kadar bekle öyle göster ya da kendin yaparak göstermeye çalış ailene.. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2020
memorishy dedi: Dostum rüyalanmak çok garip bi' şey.. Bana alakasız yerlerde oluyordu. CJ ile mahallede tur atıyordum rüyamda ve bir anda o malum olay oldu.. Olana kadar bekle öyle göster ya da kendin yaparak göstermeye çalış ailene.. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.
T tommyangelo123 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 851 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #48 Silinen üye dedi: Bunu mu demiştiniz? Bardağı taşıran son damla diye . Genişletmek için tıkla... Evet.
Silinen üye dedi: Bunu mu demiştiniz? Bardağı taşıran son damla diye . Genişletmek için tıkla... Evet.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.931 Makaleler 21 Çözümler 30 29 Temmuz 2020 #49 Su isterken bile utanıyorum demiştin neden ki? Sevgi eksikliği mi hissediyorsun?
xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #50 Eren AK dedi: Su isterken bile utanıyorum demiştin neden ki? Sevgi eksikliği mi hissediyorsun? Genişletmek için tıkla... Utangaçlık diyelim. Şu yaşa kadar en fazla 5 arkadaşım olmuştur. Ailemden çok arkadaşlarıma anlatabiliyorum, her şeyimi.
Eren AK dedi: Su isterken bile utanıyorum demiştin neden ki? Sevgi eksikliği mi hissediyorsun? Genişletmek için tıkla... Utangaçlık diyelim. Şu yaşa kadar en fazla 5 arkadaşım olmuştur. Ailemden çok arkadaşlarıma anlatabiliyorum, her şeyimi.