- Makaleler
- 1
@Silinen üye Merakımdan soruyorum niye kanıtlama ihtiyacı duyuyorsunuz? Zaten o yaşlarda girmiş olmanız gerekir Türkiye şartlarında.

Bizim arkadaş sopayla almıştı.Reis senin depo dolmuştur dikkat et fırlayınca tavana değmesin.

Sakalların, bıyıkların falan çıktı mı? Aileniz de genetik olarak ergenliğe geç girme olabilir biz de olduğu gibi.
Dostum kusura bakma da senin derdin ne?
Hmm, evet bunun araştırması gerek ergenliğe geç girmek faydalı bir şeydir boyun çok daha uzun olur. Ama rahatsız değilsen sorun yok. Abine, ablana sorsana sen ne zaman girdin diye.Sakal, bıyık hiçbiri yok hocam.
Bence elinde fırsat varken işe koyul çok zevkli olur, rüyalanınca boşa gider.Aileme ergenliğe girdiğimi kanıtlamak için bıraktım. Bir rüyalanim tam gaz devam.

Bence elinde fırsat varken işe koyul çok zevkli olur, rüyalanınca boşa gider.
Hmm, evet bunun araştırması gerek ergenliğe geç girmek faydalı bir şeydir boyun çok daha uzun olur. Ama rahatsız değilsen sorun yok. Abine, ablana sorsana sen ne zaman girdin diye.
"Anne bu ne yav sakız mı sürdünüz şaka mı yaptınız."Mr. Esat eğer rüyalanmazsam, ailem malum işini yaptığımı anlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.