Ergonomik açıdan Logitech F31 vs Trust GXT 540

Makaleler
3
Arkadaşlar hayırlı günler, bu konusa bayağı araştırma yaptım ve iki kol da güzel duruyor fakat benim için bir kolda en önemlisi elimi kavrayacak, rahatsız etmeyecek bir kol olması. F310'un USB sorunu varmış diye duydum ve Trust'ın da kavisli yapısından şüpheliyim ve arkasındaki bir yer de rahatsız edebiliyormuş diye gördüm. Elimin fazla büyük olmamasını da ele alırsak hangisi benim için daha iyi bir kol olur?

F310'da iki gündür USB sorunu deniyor da kimse bir açıklama yapmıyor. :D F310 geldi dün, dünden beri F710 yerine oynuyorum F310 ile. Ağırlık ve pil yuvasının olmaması sebebiyle F310, F710'dan daha rahat geldi bana. Alışırsan gayet memnun eder diye düşünüyorum. Trust'tan kaliteli olduğunu da biliyoruz.

F310'da iki gündür USB sorunu deniyor da kimse bir açıklama yapmıyor. :D F310 geldi dün, dünden beri F710 yerine oynuyorum F310 ile. Ağırlık ve pil yuvasının olmaması sebebiyle F310, F710'dan daha rahat geldi bana. Alışırsan gayet memnun eder diye düşünüyorum. Trust'tan kaliteli olduğunu da biliyoruz.

Sizce Logitech’in USB sorunu fazla denk gelir mi ve bunu da ele alırsak hala almalı mıyım?

USB sorununun ne olduğunu bile bilmiyorum ki. Başına gelse de Logitech sorununu çözer merak etme. Bence F310.
813CD42A-5938-4113-BA6C-38AA5E16268B.jpeg

C5EB9A57-D85C-4AC9-ABFA-13BBDE1689D9.jpeg

Bunları gördüm ben ama en kötü alıp duruma göre iade edeceğim.

Eki Görüntüle 1327479
Eki Görüntüle 1327480

Bunları gördüm ben ama en kötü alıp duruma göre iade edeceğim.
F710 yorumu değil mi bunlar?

1.2v pil kullanmaktan o bağlantı kopmaları, 1.5v pil kullanılmalı.

F310 sorunsuz bir gamepad. Uzun kullanım sonrası sorun çıkartır anca.
F710'da öyle ama kablosuz olduğu için benim bağlantım kopuyor diyenlerin sonu gelmez.

GXT 540'ta güzel. Seçim ergonomiden dolayı size kalır. İkiside güzel gamepadler.

Son düzenleme:
F710 yorumu değil mi bunlar?

1.2v pil kullanmaktan o bağlantı kopmaları, 1.5v pil kullanılmalı.

F310 sorunsuz bir gamepad. Uzun kullanım sonrası sorun çıkartır anca.
F710'da öyle ama kablosuz olduğu için benim bağlantım kopuyor diyenlerin sonu gelmez.
Ben F310'un altına baktım ama belki ortak satıyorlardır bilmiyorum, benim tek sorunum elime uyup uymaması. Aklıma son gelen şey sipariş edip duruma göre iade etmek.
F310 son derece rahatsız bir gamepad GXT 540 daha ergonomik.
Hocam bazıları F310 rahat diyor bazıları GXT diyor o yüzden neye inanacağımı şaşırdım, aklımdaki en son fikir F310 sipariş edip duruma göre iade etmek. Siz ikisini de kullandınız mı?

Ben F310'un altına baktım ama belki ortak satıyorlardır bilmiyorum, benim tek sorunum elime uyup uymaması. Aklıma son gelen şey sipariş edip duruma göre iade etmek.

Hocam bazıları F310 rahat diyor bazıları GXT diyor o yüzden neye inanacağımı şaşırdım, aklımdaki en son fikir F310 sipariş edip duruma göre iade etmek. Siz ikisini de kullandınız mı?

GXT540 Xbox One ile DualShock 4 karışımı bir gamepade benziyor bu 2 gamepad de size rahat geliyorsa GXT540 iyi bir seçim olacaktır tahminimce.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı