Ergonomik çalışma koltuğu önerisi

Erakres

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba bel, kafa desteği olan ergonomik bir çalışma koltuğu arıyorum. Uzun süre bilgisayar başında olduğum için koltuğumu değiştirmek istiyorum.
Model olarak xDrive XD-1007 ve Seduna Thunder Pro modellerini buldum. Size bunlar iyi mi? Yoksa daha mantıklı model var mıdır?

Seduna thunder gibi modeller fotoğrafta göründükleri gibi düzgün duran modeller değil o kafa dayama kısmını tutan parça falan çok uyduruk aşırı kalitesiz ben seduna yerine decofisin benzer bir modelini aldım ve o oturma kısmındaki vida yerleri bile adam akıllı karşılamıyor zaten 1 sene olmadan süngeri çöktü atıl olarak odanın köşesinde duruyor, uzun süreli kullanıyorsanız 1 seneyi çıkarmıyor. xDrive modelinin fiyatına baktığımda ise Nurus Mou Pro güzel bir alternatif bence.

direkt siteyi paylaşmışsınız fiyatlar da benzer gibi. Bu marka kaliteli mi?

Seduna thunder gibi modeller fotoğrafta göründükleri gibi düzgün duran modeller değil o kafa dayama kısmını tutan parça falan çok uyduruk aşırı kalitesiz ben seduna yerine decofisin benzer bir modelini aldım ve o oturma kısmındaki vida yerleri bile adamakıllı karşılamıyor zaten 1 sene olmadan süngeri çöktü atıl olarak odanın köşesinde duruyor, uzun süreli kullanıyorsanız 1 seneyi çıkarmıyor. xDrive modelinin fiyatına baktığımda ise nurus mou Pro güzel bir alternatif bence.

Bilgi için teşekkürler. Mou Pro modelinde kafa desteği yok galiba anladığım kadarıyla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı