Ergonomik Sandalye ve Çalışma Masası Önerisi

Umut.Allper

Hectopat
Merhaba. Ders çalışırken bazen saatlerce masanın başından kalkmıyorum. Şu an evde (belki bilenleriniz vardır zamanında BİM'e çok uyguna gelen) siyah kırmızı masa ve trendyoldan aldığım oyuncu koltuğu (hiç ergonomik değil ve aşırı derecede terletiyor) var. Boyum çok uzun olduğu için kafa yastığı sırtıma geliyor ve gerçekten hiç rahat bir koltuk değil. BİM'den aldığım masa da çok kısa olduğu için neredeyse dizime geliyor bu nedenle hayatımda ilk kez boyun ve bel ağrıları çekmeye başladım. Sizlerden tecrübeleriniz doğrultusunda rahat masa ve sandalye önerisi isteyeceğim(boyum yüzünden sıkıntı yaşamazsam çok güzel olur). Kafamda belirli bir bütçe yok ama sandalye 5 6K yı geçmezse çok sevinirim, masa fiyatları hakkında da hiçbir fikrim yok orta fiyatları şeyler önerirseniz sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler. (İkea gibi gidip deneyebileceğim bir yerden önerirseniz çok mutlu olurum.)

1.86 boyundayım ve masayı kullanıyorum. X bir marka oyuncu koltuğu kullanmaktayım ancak bu koltuğuda yakın zamanda satın alacağım. İnceleyip, denediğim bir koltuk. Bütçenize uygunsa düşünmeden alabilirsiniz.

1.86 boyundayım ve masayı kullanıyorum. X bir marka oyuncu koltuğu kullanmaktayım ancak bu koltuğuda yakın zamanda satın alacağım. İnceleyip, denediğim bir koltuk. Bütçenize uygunsa düşünmeden alabilirsiniz.

Selamlar Bende markus almayı düşnüyorum fakat fiyatları biraz artmış kargo dahil 5k ike şuan 5.5k fiyatın eski haline dönmesi beklenir mi sizce?

Selamlar Bende markus almayı düşnüyorum fakat fiyatları biraz artmış kargo dahil 5k ike şuan 5.5k fiyatın eski haline dönmesi beklenir mi sizce?
İkea maalesef pek indirim taraftarı değil. Birkaç ay önce 4000 liradan bu rakamlara yükseldi. İndirim teşhir ya da müşterilerden dönen ürünlerde bizzat mağazada yapılıyor. Bunun haricinde olacağını düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı