Normal değil tabii ki. Doktora gidin. Erik dışında başka bir yiyecekten ötürü de zehirlenmiş olabilirsiniz.Arkadaşlar dün kırmızı erik yedim yattim kalktım midem şişmiş sonra kustum bugün de çok basım ağrıyor, terliyorum, gerilme var. Bunlar normal mi? Ne zaman geçer.
Arkadaşlar dün kırmızı erik yedim yattim kalktım midem şişmiş sonra kustum bugün de çok basım ağrıyor, terliyorum, gerilme var. Bunlar normal mi? Ne zaman geçer.
Kırmızı eriğin fazlası ishal yapıyor fakat bu kadar fazla sorunu sadece erik yaratmış olamaz bence.
Doktora gidin. Bizim sitede bir erik ağacı vardı bir dayı bunları ilaçlıyorlar vs. yemeyin demiş ne kadar inandırıcı bilmiyorum ama belki de o tarz bir şeyler olabilir tamamen sallıyorum yani bir dayı söylemişti sadece. Kesinlikle doktora görünün.
Üşütmüş de olabilirsin. Erik nasıl zehirleyebilir ki? Bozulabilecek bir şey değil sonuçta.Dostum ben sadece patates kızartması ve erik yedim 5 6 tane yattim kalktim zehirlendim.
Üşütmüş de olabilirsin. Erik nasıl zehirleyebilir ki? Bozulabilecek bir şey değil sonuçta.
Üşütmüş de olabilirsin. Erik nasıl zehirleyebilir ki? Bozulabilecek bir şey değil sonuçta.
Dostum bilmiyorum kirmizi erik yedkten sonra midem şişti kusarken tek erik çıktı.
Bildiğiniz eriklerde değil bu dagda buyuyen eriklerden koyden geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.