Erikten zehirlenmek

531105

Hectopat
Arkadaşlar dün kırmızı erik yedim yattim kalktım midem şişmiş sonra kustum bugün de çok basım ağrıyor, terliyorum, gerilme var. Bunlar normal mi? Ne zaman geçer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doktora gidin. Bizim sitede bir erik ağacı vardı bir dayı bunları ilaçlıyorlar vs. yemeyin demişti ne kadar inandırıcı bilmiyorum ama belki de o tarz bir şeyler olabilir tamamen sallıyorum yani bir dayı söylemişti sadece :D. Kesinlikle doktora görünün.

Kırmızı eriğin fazlası ishal yapıyor fakat bu kadar fazla sorunu sadece erik yaratmış olamaz bence.

Dostum ben sadece patates kızartması ve erik yedim 5 6 tane yattim kalktim zehirlendim.

Doktora gidin. Bizim sitede bir erik ağacı vardı bir dayı bunları ilaçlıyorlar vs. yemeyin demiş ne kadar inandırıcı bilmiyorum ama belki de o tarz bir şeyler olabilir tamamen sallıyorum yani bir dayı söylemişti sadece :D. Kesinlikle doktora görünün.

Şu anlık doktorluk bir şey yok gibi gözüküyor çünkü tek basım ağrıyor ve terleme gerilme var dün kustuktan sonra daha iyiyim.

Dostum bilmiyorum kirmizi erik yedkten sonra midem şişti kusarken tek erik çıktı.

Bildiğiniz eriklerde değil bu dagda buyuyen eriklerden koyden geldi.

Başka bir hastalıkta olabilir doktora gidin ayrıca erik çekirdeğini yuttuysanız siyanür zehirlenmeside olabilir derhal doktora gidin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı