Merhaba ben normalde yasaklı sitelere giriş yapabiliyordum. Fakat format attıktan sonra olmamaya başladı. Opera GX'te Cloudflare kullanıyorum girmiyor. PC DNS adresini 8.8.8.8 yapıyorum bu sefer hiçbir site açılmıyor. Ne yapmam lazım?
Yasaklı sitelerden kast ettiğiniz şey pornografik filmler olan siteler mi? Siteler hakkında biraz bilgi verirseniz iyi olur. (Pornografik siteler demem kimsenin komiğine veya garibine gitmesin. Anneniz babanız sizi marketten almadı.)İyi güzel diyorsunuz fakat internet çok yavaşlıyor VPN olmadan girmek istiyorum.
Yasaklı sitelerden kast ettiğiniz şey pornografik filmler olan siteler mi? Siteler hakkında biraz bilgi verirseniz iyi olur.
Youtube gibi sitelere girerken sorun yaşıyor musunuz?Çoğunlukla onlar fakat başka sitelerde var mesela Patreon'da paralı modları internette paylaşıyorlar gibi gibi.
YouTube gibi sitelere girerken sorun yaşıyor musunuz?
Çoğunlukla onlar fakat başka sitelerde var mesela Patreon'da paralı modları internette paylaşıyorlar gibi gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.