Çözüldü Erişimi mümkün olmayan USB'ye format nasıl atabilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
6
Yer
Dimension C-137
Daha fazla  
Meslek
Video Editör
Başlıktaki gibi erişimi mümkün olmayan USB'ye format nasıl atabilirim? Diski hiçbir şekilde biçimlendiremiyorum USB takılı iken bazı programlar yanıt vermiyor örnek: Windows Explorer ve herhangi bir bir Partition tool. Da direk yanıt vermemeye başlıyor USB'yi cıkarınca uygulamalar eski haline geri dönüyor.?

Çözüm
Rufus ile "Önyüklenebilir değil" şeklinde biçimlendirme yapabilirsiniz.

Başka bir USB'ye GParted ISO dosyasını yazdırıp oradan formatlamak istediğiniz USB'yi formatlayabilirsiniz.

Başka bir USB'ye LiveCD Linux kurup oradan disk işlemlerini halledebilirsiniz.
Başlıktaki gibi erişimi mümkün olmayan USB'ye format nasıl atabilirim? Diski hiçbir şekilde biçimlendiremiyorum USB takılı iken bazı programlar yanıt vermiyor örnek: Windows Explorer ve herhangi bir bir Partition tool. Da direk yanıt vermemeye başlıyor USB'yi cıkarınca uygulamalar eski haline geri dönüyor?

Bilgisayarı güvenli modda çalıştırıp dener misiniz?

Rufus ile "Önyüklenebilir değil" şeklinde biçimlendirme yapabilirsiniz.

Başka bir USB'ye GParted ISO dosyasını yazdırıp oradan formatlamak istediğiniz USB'yi formatlayabilirsiniz.

Başka bir USB'ye LiveCD Linux kurup oradan disk işlemlerini halledebilirsiniz.

Çözüm
Başlıktaki gibi erişimi mümkün olmayan USB'ye format nasıl atabilirim? Diski hiçbir şekilde biçimlendiremiyorum USB takılı iken bazı programlar yanıt vermiyor örnek: Windows Explorer ve herhangi bir bir Partition tool. Da direk yanıt vermemeye başlıyor USB'yi cıkarınca uygulamalar eski haline geri dönüyor.?
Diskpart denediniz mi? Eğer olmuyorsa onu deneyin.

erişim ne şekilde mümkün olmuyor bunu detaylandırmak lazım. linux ya da unix bir sistemde denediniz mi?

Rufus ile "önyüklenebilir değil" şeklinde biçimlendirme yapabilirsiniz.

Başka bir USB'ye Gparted ISO dosyasını yazdırıp oradan formatlamak istediğiniz USB'yi formatlayabilirsiniz.

Başka bir USB'ye livecd Linux kurup oradan disk işlemlerini halledebilirsiniz.

Hocam Rufus'ta olmuyor dediginiz gibi Linux üzerinden işe yarayabilir. Olursa cözüldü atarım.
Rufus ile "önyüklenebilir değil" şeklinde biçimlendirme yapabilirsiniz.

Başka bir USB'ye Gparted ISO dosyasını yazdırıp oradan formatlamak istediğiniz USB'yi formatlayabilirsiniz.

Başka bir USB'ye livecd Linux kurup oradan disk işlemlerini halledebilirsiniz.

Hocam Gparted ile oldu sayenizde 512 GB'lık USB kurtardım.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı