Erkek için deodorant önerisi

Lgoyü

Decapat
Daha fazla  
Yaş 16 havalar aşırı sıcak, ben de normalden çok daha fazla terleyen biriyim hastalık gibi bir durum var. Kokumu minimuma indirebilecek bir deodorant arıyorum. Daha önce sprey kullandım hiç jel halinde kullanmadım. Vıcık, vıcık olur mu bilmiyorum olursa kullanamam uyuz olurum o vıcıklığa, ancak öyle bir durum yoksa olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rexona Clinical Protection alabilirsin, ben uzun zamandır stick olanı kullanıyorum cok iyi performansı. Sabunumsu bir kivami var jel değil yani, vicik vicik da yapmaz. Öteki gibi sıkınca gazı ağzına burnuna da dolmaz.

NIVEA Fresh veya Original olanını alabilirsin. A'dan Z'ye tüm deodorantları kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki daha iyisi yok

Old Spice Roll-On Captain'i çok övdüler ona ne diyorsunuz? Ama sürmeli hiç kullanmadım nasıl bir şey? Vıcık vıcık bir şey diye korkuyorum.

Old Spice Roll-On Captain'i çok övdüler ona ne diyorsunuz? Ama sürmeli hiç kullanmadım nasıl bir şey? Vıcık vıcık bir şey diye korkuyorum.
Yıllardır kullanıyorum şeffaf olanını ve aşırı derecede memnunum. Başta sürünce bir vıcıklık oluyor doğal olarak ancak ortalama 10-15 dakikaya geçiyor.

Yıllardır kullanıyorum şeffaf olanını ve aşırı derecede memnunum. Başta sürünce bir vıcıklık oluyor doğal olarak ancak ortalama 10-15 dakikaya geçiyor.
Link atabilirmisiniz? Bir sürü farklı halini gördüm bı türlü çözemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı