Erkek için parfüm önerisi

recepaslan

Hectopat
Daha fazla  
Parfümlerden hiç anlamam ama mantıken diğer insanlarında hoşuna gidecek bir parfüm arıyorum. Galiba şekerli denilen parfümleri seviyorum çünkü bir ara karamelli bir parfüm denemiştim çok hoşuma gitmişti. Tabii erkeğe şekerli gider mi bilmiyorum ucuz uygun yollu parfüm önerilerinizi bekliyorum. Ağır olmayan parfüm önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe nedir hocam?

4 mevsimmi istiyorsunuz sadece yazlık-ilkbaharlik mi veya kışlık-sonbaharlık mı? Istediginiz tarzda tatli vanilyali kokular kışlık kokularda oluyor genelde.

Dediğim gibi çok anlamadığım için belirtmemişim kusura bakmayın, 4 mevsim olması tercihimdir fakat mevsimlik önerilerinize de açığım.

Dediğim gibi çok anlamadığım için belirtmemişim kusura bakmayın, 4 mevsim olması tercihimdir fakat mevsimlik önerilerinize de açığım.
Kışlık olarak tatlımsı koku isteğinize göre:
Stronger With You Intensely
JPG Le Male Elixir
Azzaro The Most Wanted EDP
-Gündelik için tatlı koku pek önermem. Daha cok date odaklı kokular bunlar.

4 mevsim için önerim:
Montblanc Explorer
Hugo Boss Boss Bottled Elixir
Davidoff Cool Water (daha dusuk butce icin)

Yazlık önerim:
Nautica Voyage (Orijinal bulunursa TR de satişi maalesef yok. Gidebiliyorsaniz Zorlu Center Nautica ya gidip bakabilirsniz.)
Acqua di Gio Parfum
Acqua di Gio Profondo
Versace Pour Homme

Kışlık gündelik önerim:
JPG Le Male Le Parfum
Spicebomb Extreme
Stronger With You Absolutely

Eğer bu tarz kokulara bütçeniz yetmiyorsa muadil kokulara yönelebilirsiniz. O konudada yardimci olurum.

Hocam üstte belirtdiğim gibi daha çok öğrenci işi arıyorum muadilleri konusunda yardımınızı beklerim

Hocam üstte belirtdiğim gibi daha çok öğrenci işi arıyorum muadilleri konusunda yardımınızı beklerim

Kışlık vanilyalı koku:
-Stronger with you ıntensely muadili: Mad A115 (öneririm)
-Azzaro wanted muadili: Bargello 680.

Yazlık koku:
-Acqua di gio muadili: D&p A2 erkek / mad A102.
-Nautica voyage (orijinali bulunursa alınabilir 1200-1500 TL arasında bir koku yazlık kullanım için en F/P canavarı orijinal parfüm)

4 mevsim:
-Invictus muadili: Mad W180 / Bargello 561 (mad bu ikisi arasında önerimdir)
-Davidoff cool water muadili: Mad D102 (orijinali 1000 TL civari uygun fiyatli bir koku normaldede)
-Creed aventus muadili: Mad W183 (önerimdir)
-Bleu de Channel muadili: Bargello 711.

Kışlık kokular:
-Dior homme muadili: Mad D110.
-Dior homme ıntense muadili: Bargello 549.
(Bu ikisinden denenip alınması daha mantıklı olur)
-JPG'Le Male muadili: Mad J102 (öneririm)
-Nasomatto Black afgano muadili: Mad B101.
-Montblanc stalwalker muadili: Bargello 622.
-Stronger With You muadili: Mad A114 (gündelik için J102 kokusunu ve bunu öneririm)

Bunlar dışında mad, d&p, Bargello üçlemesinden en kalitelisi bana göre mad. Aşağıda bıraktığım konuda mad parfümden birçok kokunun koduna bakabilirsiniz.

Bu listedeki merak ettiğiniz kokuları sorabilirsiniz istediğiniz gibi koku tarzını ve hangi mevsimde kullanabileceginiz konusunda yardimci olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…