Hocam üstte belirtdiğim gibi daha çok öğrenci işi arıyorum muadilleri konusunda yardımınızı beklerim
Kışlık vanilyalı koku:
-Stronger with you ıntensely muadili: Mad A115 (öneririm)
-Azzaro wanted muadili: Bargello 680.
Yazlık koku:
-Acqua di gio muadili: D&p A2 erkek / mad A102.
-Nautica voyage (orijinali bulunursa alınabilir 1200-1500 TL arasında bir koku yazlık kullanım için en F/P canavarı orijinal parfüm)
4 mevsim:
-Invictus muadili: Mad W180 / Bargello 561 (mad bu ikisi arasında önerimdir)
-Davidoff cool water muadili: Mad D102 (orijinali 1000 TL civari uygun fiyatli bir koku normaldede)
-Creed aventus muadili: Mad W183 (önerimdir)
-Bleu de Channel muadili: Bargello 711.
Kışlık kokular:
-Dior homme muadili: Mad D110.
-Dior homme ıntense muadili: Bargello 549.
(Bu ikisinden denenip alınması daha mantıklı olur)
-JPG'Le Male muadili: Mad J102 (öneririm)
-Nasomatto Black afgano muadili: Mad B101.
-Montblanc stalwalker muadili: Bargello 622.
-Stronger With You muadili: Mad A114 (gündelik için J102 kokusunu ve bunu öneririm)
Bunlar dışında mad, d&p, Bargello üçlemesinden en kalitelisi bana göre mad. Aşağıda bıraktığım konuda mad parfümden birçok kokunun koduna bakabilirsiniz.
Öncelikle parfüm sıkış tarzından bahsedeyim (kendimce): Önce tek bir bileğe sıkıp diğer bileğime de yediriyorum, sonrasında kulak arkalarına tek fıs ve en son da enseye bir fıs. Gün içerisinde yenilemem gerektiğini düşündüğüm durumlarda, bileklerimi koklayarak kalıcılığını kontrol ediyorum eğer...
www.technopat.net
Bu listedeki merak ettiğiniz kokuları sorabilirsiniz istediğiniz gibi koku tarzını ve hangi mevsimde kullanabileceginiz konusunda yardimci olurum.