Merhaba arkadaşlar genç işi parfüm önerileriniz var mı? Genelde şekerli, meyvemsi kokuları da severim ama erkeğe gider mi bilemedim. Koku fark etmez zaten deneyeceğim. Fiyat da çok olmasın öğrenciyim.
Merhaba arkadaşlar genç işi parfüm önerileriniz var mı? Genelde şekerli, meyvemsi kokuları da severim ama erkeğe gider mi bilemedim. Koku fark etmez zaten deneyeceğim. Fiyat da çok olmasın öğrenciyim.
Azzaro pour homme yıllardır tek geçerim.
Fiyatı pahalı gelirse muadilleri tercih edilebilir.
Dünya genelinde bilinen markalar fiyatlandırmalarını da gelişmiş ülkelere göre yaptıkları için bizim gibi alım gücü düşük ülkelerde o ürünleri almak anlamsız.
Güzel bir muadil ile arasında çok kalite farkı olmayacaktır.
Yaz için nautica voyage gibi parfümler sonbahar kış için lattafa khamrah alınabilir tabii bu ikisi de 1500 TL'nin altında parfümler bütçe 5000 bandına çıkabilirse yazlık ucuz bir parfüm alıp bir stronger with you intensely ile hem ilk bahar hem son bahar hem de kış mevsiminde kullanabilirsiniz.
Azzaro pour homme yıllardır tek geçerim.
Fiyatı pahalı gelirse muadilleri tercih edilebilir.
Dünya genelinde bilinen markalar fiyatlandırmalarını da gelişmiş ülkelere göre yaptıkları için bizim gibi alım gücü düşük ülkelerde o ürünleri almak anlamsız.
Güzel bir muadil ile arasında çok kalite farkı olmayacaktır.