Merhaba arkadaşlar genç işi parfüm önerileriniz var mı? Genelde şekerli, meyvemsi kokuları da severim ama erkeğe gider mi bilemedim. Koku fark etmez zaten deneyeceğim. Fiyat da çok olmasın öğrenciyim.
Kirke, stronger with you intensely, erba pura gibi kokuları deneyebilirsiniz muadilleri bazı yerlerde var.
Merhaba arkadaşlar genç işi parfüm önerileriniz var mı? Genelde şekerli, meyvemsi kokuları da severim ama erkeğe gider mi bilemedim. Koku fark etmez zaten deneyeceğim. Fiyat da çok olmasın öğrenciyim.
Önerileriniz nelerdir?Erkekte fresh ve odunsu kokular güzel gider. O dediğin meyvemsi, şekerli, vanilyalı kokular genelde kızlara yakışır.
Biraz pahalılar hocam muadillerine bakabilirim.Kirke, stronger with you intensely, erba pura gibi kokuları deneyebilirsiniz muadilleri bazı yerlerde var.
JPG Le Male Elixir gibi bir ürünü yazmayı unutmuşum oda çok iyi bir kokudur.
Önerileriniz nelerdir?
Fiyatı baya iyiymiş. Sence versace eros, invictus falan bunların muadilleri mi mantıklı yoksa bu mu?Ben avon kullanıyorum. Avon Musk+ Air (fresh koku) ve Avon wild country est 1967 (odunsu) önerebilirim. Tabii daha premium öneriler olacaktır.
Sağlık meslekte okuyorum. Kızlar Avon Musk+ Air kokusunu bayağı beğendi. İltifat aldım. Deneyin bence. Ama odunsuyu pek övmediler. Kalıcılığı az.
Fiyatı bayağı iyiymiş. Sence Versace Eros, invictus falan bunların muadilleri mi mantıklı yoksa bu mu?
Muadil olarak bargello, mad falan biliyorum bunlar iyi muadil midir?Azzaro pour homme yıllardır tek geçerim.
Fiyatı pahalı gelirse muadilleri tercih edilebilir.
Dünya genelinde bilinen markalar fiyatlandırmalarını da gelişmiş ülkelere göre yaptıkları için bizim gibi alım gücü düşük ülkelerde o ürünleri almak anlamsız.
Güzel bir muadil ile arasında çok kalite farkı olmayacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.