Erkek için yüzük önerisi

Vittorio Russo

Hectopat
Merhaba, sizden yüzük önerileri alabilir miyim? Aslında bir yüzük gördüm, The Vampire Diaries'teki Stefan Salvatore'un yüzüğünü, çok beğendim ama ben bulamadım. Siz ona benzer veya o yüzüklerden bir mağaza sitesinde varsa önerebilir misiniz?

Jax Teller'ın SONS yüzüğünü bulabilirseniz alabilirsiniz. Ben Türkiye'de uyguna hiçbir yerde bulamadım. Belki siz bulursunuz.

Bahsettiğiniz yüzük bu mu?
Evet hocam güzel bir yüzük değil mi sizce? Keşke siyahı olsa ama mavi de olabilir ve bildiğiniz bunun gibi yüzük varsa önerilerinize açığım.
Jax Teller'ın sons yüzüğünü bulabilirseniz alabilirsiniz. Ben Türkiye'de uyguna hiçbir yerde bulamadım. Belki siz bulursunuz.

Yok hocam o yüzüğü pek beğenmedim.

Merhaba, sizden yüzük önerileri alabilir miyim? Aslında bir yüzük gördüm, The Vampire Diaries'teki Stefan Salvatore'un yüzüğünü, çok beğendim ama ben bulamadım. Siz ona benzer veya o yüzüklerden bir mağaza sitesinde varsa önerebilir misiniz?
"Zihgir" çok güzeldir. Atalarımızın icadı, kurt temalı olanlar çok havalı duruyor. Tabii gerçek amacı süs olması değil, daha kolay ok atmak.
okcu-yuzugu-zihgir-modeli-erkek-yuzuk-son-sanat-277-13-B.jpg

zihgir-okcu-yuzugu.jpg

Ayrıca örnek verdiğiniz modele benziyor.

Evet hocam güzel bir yüzük değil mi sizce? Keşke siyahı olsa ama mavi de olabilir ve bildiğiniz bunun gibi yüzük varsa önerilerinize açığım.
Hocam siyah bunu bulabildim:
Fakat fiyat biraz tuzlu :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı