Vittorio Russo
Hectopat
Fiyat aralığınız nedir?
Sınır 100 TL hocam.
Fiyat aralığınız nedir?
Gümüş gibi türlerde bu fiyata bulamazsınız, 100TL'ye iyi yüzük olur mu bilmiyorum.Sınır 100 TL hocam.
Gümüş gibi türlerde bu fiyata bulamazsınız, 100TL'ye iyi yüzük olur mu bilmiyorum.
Haklısınız hocam ama illa gümüş olmasına gerek yok çok da kaliteli olmasına da gerek yok.
Aradığınız yüzük bu mu?Haklısınız hocam ama illa gümüş olmasına gerek yok çok da kaliteli olmasına da gerek yok.
O fiyata yüzük bulursunuz ama çok da bir şey beklememek lazım.
Aradığınız yüzük bu mu?
Eki Görüntüle 1206941
Bunlar nasıl?Evet hocam ve bunun benzerleri de olabilir.
Bunlar nasıl?
![]()
4.01AU $ 39% OFF|Sıcak vampir günlükleri canlanma siyah moda yüzük alyanslar erkekler için paslanmaz çelik yüzükler moda takı hediye|Halkalar| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
![]()
19.35TRY 30% OFF|Vintage Vampire Diaries yüzük D Salvatore Damon stefan'ın Elena Punk yüzük Lapis Lazuli mavi kristal film takı abd 6 12|Rings| - AliExpress
![]()
1.4AU $ 28% OFF|Vampir günlükleri yüzük Salvatore los Salvatore damon'ın yeniden doğmuş halkaları Aneis Stefan aile Crest parmak yüzük Vintage süsler|Halkalar| - AliExpress
![]()
3.23AU $ 38% OFF|BEIER 316L paslanmaz çelik Vampire Diaries yüzük Rock parti tabut moda İskelet erkekler moda takı Dropshipping LLBR8 101R|Halkalar| - AliExpress
21 try dışında hepsi güzel de hocam bunlar fazla ucuz değil mi sizce siparişe geçeyim mi ne diyorsunuz?
Aynen hocam ben tahmini teslim sürelerini göremedim siz görebiliyor musunuz ve yorumlar sizce gerçek mi hocam?Bilmiyorum, buralardan pek alışveriş yapmadım. En fazla bir sorun olursa iade edersiniz zaten 9-16 TL.
Oralarını tam bilemiyorum.Aynen hocam ben tahmini teslim sürelerini göremedim siz görebiliyor musunuz ve yorumlar sizce gerçek mi hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.