Erkek için yüzük önerisi

27bc2c8d1880&algo_exp_id=78f6b874-5c6f-4a99-a0cb-27bc2c8d1880-2[/URL]
Hocam TRY: 9 yazıyor 9 TL mi demek oluyor bu?
Evet, öyle oluyor. Lakin bu attığın yüzük büyük ihtimal kaliteli bir şey değil, belki plastik bile olabilir. 9TL'ye yüzük olmaz.

Obsidyen yüzükler hoşuma gidiyor, ne kadar kullanmasam da kullanacak olsam net obsidyen yüzük takardım. Kapkaranlık duruşuyla asalet salıyor etrafa.

Obsidyen yüzükler hoşuma gidiyor, ne kadar kullanmasam da kullanacak olsam net obsidyen yüzük takardım. Kapkaranlık duruşuyla asalet salıyor etrafa.
Fakat bazen fiyat biraz tuzlu çıkabiliyor

Fakat bazen fiyat biraz tuzlu çıkabiliyor
Aksesuar dediğin şey pahalı olur zaten. O yüzden "ince zevkler" deniliyor zaten. İşlevsel olarak bir şeyi olmasa da ya da çok ucuza da yapabileceğiniz bir işlevi olsa da aksesuar olduğu için fiyatı artar. Mesela 10TL'lik saat ve 10K'lık saat arasında zaman farkı yok ama kalite ve tasarımsal farklar var.

Hocam dediğiniz yüzüklerde çok güzel fakat o kadar bütçem yok maalesef ve zor bulunuyor neredeyse hiçbir yerde stok kalmamış.
Aliexpresstekini alsam mı bilemedim ki.

Hocam dediğiniz yüzüklerde çok güzel fakat o kadar bütçem yok maalesef ve zor bulunuyor neredeyse hiçbir yerde stok kalmamış.
Fazla kullanan görmedim zaten, fazla da üretildiğini sanmıyorum. Üretilenler de satılıyordur. Dediğim gibi yüzükler hakkında çok bilgim yok ama güzel bir yüzük istiyorsanız; paraya kıymak zorundasınız. Her aksesuarda bu geçerli aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…