Vittorio Russo Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 148 5 Kasım 2021 #21 Gokberk_DRY dedi: Fiyat aralığınız nedir? Genişletmek için tıkla... Sınır 100 TL hocam.
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.972 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 5 Kasım 2021 #22 Vittorio Russo dedi: Sınır 100 TL hocam. Genişletmek için tıkla... Gümüş gibi türlerde bu fiyata bulamazsınız, 100TL'ye iyi yüzük olur mu bilmiyorum.
Vittorio Russo dedi: Sınır 100 TL hocam. Genişletmek için tıkla... Gümüş gibi türlerde bu fiyata bulamazsınız, 100TL'ye iyi yüzük olur mu bilmiyorum.
Vittorio Russo Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 148 5 Kasım 2021 #23 Gokberk_DRY dedi: Gümüş gibi türlerde bu fiyata bulamazsınız, 100TL'ye iyi yüzük olur mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam ama illa gümüş olmasına gerek yok çok da kaliteli olmasına da gerek yok.
Gokberk_DRY dedi: Gümüş gibi türlerde bu fiyata bulamazsınız, 100TL'ye iyi yüzük olur mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam ama illa gümüş olmasına gerek yok çok da kaliteli olmasına da gerek yok.
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.972 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 5 Kasım 2021 #24 Vittorio Russo dedi: Haklısınız hocam ama illa gümüş olmasına gerek yok çok da kaliteli olmasına da gerek yok. Genişletmek için tıkla... O fiyata yüzük bulursunuz ama çok da bir şey beklememek lazım. Vittorio Russo dedi: Haklısınız hocam ama illa gümüş olmasına gerek yok çok da kaliteli olmasına da gerek yok. Genişletmek için tıkla... Aradığınız yüzük bu mu?
Vittorio Russo dedi: Haklısınız hocam ama illa gümüş olmasına gerek yok çok da kaliteli olmasına da gerek yok. Genişletmek için tıkla... O fiyata yüzük bulursunuz ama çok da bir şey beklememek lazım. Vittorio Russo dedi: Haklısınız hocam ama illa gümüş olmasına gerek yok çok da kaliteli olmasına da gerek yok. Genişletmek için tıkla... Aradığınız yüzük bu mu?
Vittorio Russo Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 148 5 Kasım 2021 #25 Gokberk_DRY dedi: O fiyata yüzük bulursunuz ama çok da bir şey beklememek lazım. Aradığınız yüzük bu mu? Eki Görüntüle 1206941 Genişletmek için tıkla... Evet hocam ve bunun benzerleri de olabilir.
Gokberk_DRY dedi: O fiyata yüzük bulursunuz ama çok da bir şey beklememek lazım. Aradığınız yüzük bu mu? Eki Görüntüle 1206941 Genişletmek için tıkla... Evet hocam ve bunun benzerleri de olabilir.
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.972 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 5 Kasım 2021 #26 Vittorio Russo dedi: Evet hocam ve bunun benzerleri de olabilir. Genişletmek için tıkla... Bunlar nasıl? 4.01AU $ 39% OFF|Sıcak vampir günlükleri canlanma siyah moda yüzük alyanslar erkekler için paslanmaz çelik yüzükler moda takı hediye|Halkalar| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 19.35TRY 30% OFF|Vintage Vampire Diaries yüzük D Salvatore Damon stefan'ın Elena Punk yüzük Lapis Lazuli mavi kristal film takı abd 6 12|Rings| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 1.4AU $ 28% OFF|Vampir günlükleri yüzük Salvatore los Salvatore damon'ın yeniden doğmuş halkaları Aneis Stefan aile Crest parmak yüzük Vintage süsler|Halkalar| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 3.23AU $ 38% OFF|BEIER 316L paslanmaz çelik Vampire Diaries yüzük Rock parti tabut moda İskelet erkekler moda takı Dropshipping LLBR8 101R|Halkalar| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Vittorio Russo dedi: Evet hocam ve bunun benzerleri de olabilir. Genişletmek için tıkla... Bunlar nasıl? 4.01AU $ 39% OFF|Sıcak vampir günlükleri canlanma siyah moda yüzük alyanslar erkekler için paslanmaz çelik yüzükler moda takı hediye|Halkalar| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 19.35TRY 30% OFF|Vintage Vampire Diaries yüzük D Salvatore Damon stefan'ın Elena Punk yüzük Lapis Lazuli mavi kristal film takı abd 6 12|Rings| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 1.4AU $ 28% OFF|Vampir günlükleri yüzük Salvatore los Salvatore damon'ın yeniden doğmuş halkaları Aneis Stefan aile Crest parmak yüzük Vintage süsler|Halkalar| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 3.23AU $ 38% OFF|BEIER 316L paslanmaz çelik Vampire Diaries yüzük Rock parti tabut moda İskelet erkekler moda takı Dropshipping LLBR8 101R|Halkalar| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Vittorio Russo Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 148 5 Kasım 2021 #27 Gokberk_DRY dedi: Bunlar nasıl? 4.01AU $ 39% OFF|Sıcak vampir günlükleri canlanma siyah moda yüzük alyanslar erkekler için paslanmaz çelik yüzükler moda takı hediye|Halkalar| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 19.35TRY 30% OFF|Vintage Vampire Diaries yüzük D Salvatore Damon stefan'ın Elena Punk yüzük Lapis Lazuli mavi kristal film takı abd 6 12|Rings| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 1.4AU $ 28% OFF|Vampir günlükleri yüzük Salvatore los Salvatore damon'ın yeniden doğmuş halkaları Aneis Stefan aile Crest parmak yüzük Vintage süsler|Halkalar| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 3.23AU $ 38% OFF|BEIER 316L paslanmaz çelik Vampire Diaries yüzük Rock parti tabut moda İskelet erkekler moda takı Dropshipping LLBR8 101R|Halkalar| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... 21 try dışında hepsi güzel de hocam bunlar fazla ucuz değil mi sizce siparişe geçeyim mi ne diyorsunuz?
Gokberk_DRY dedi: Bunlar nasıl? 4.01AU $ 39% OFF|Sıcak vampir günlükleri canlanma siyah moda yüzük alyanslar erkekler için paslanmaz çelik yüzükler moda takı hediye|Halkalar| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 19.35TRY 30% OFF|Vintage Vampire Diaries yüzük D Salvatore Damon stefan'ın Elena Punk yüzük Lapis Lazuli mavi kristal film takı abd 6 12|Rings| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 1.4AU $ 28% OFF|Vampir günlükleri yüzük Salvatore los Salvatore damon'ın yeniden doğmuş halkaları Aneis Stefan aile Crest parmak yüzük Vintage süsler|Halkalar| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 3.23AU $ 38% OFF|BEIER 316L paslanmaz çelik Vampire Diaries yüzük Rock parti tabut moda İskelet erkekler moda takı Dropshipping LLBR8 101R|Halkalar| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... 21 try dışında hepsi güzel de hocam bunlar fazla ucuz değil mi sizce siparişe geçeyim mi ne diyorsunuz?
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.972 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 5 Kasım 2021 #28 Vittorio Russo dedi: 21 try dışında hepsi güzel de hocam bunlar fazla ucuz değil mi sizce siparişe geçeyim mi ne diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, buralardan pek alışveriş yapmadım. En fazla bir sorun olursa iade edersiniz zaten 9-16 TL.
Vittorio Russo dedi: 21 try dışında hepsi güzel de hocam bunlar fazla ucuz değil mi sizce siparişe geçeyim mi ne diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, buralardan pek alışveriş yapmadım. En fazla bir sorun olursa iade edersiniz zaten 9-16 TL.
Vittorio Russo Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 148 5 Kasım 2021 #29 Gokberk_DRY dedi: Bilmiyorum, buralardan pek alışveriş yapmadım. En fazla bir sorun olursa iade edersiniz zaten 9-16 TL. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam ben tahmini teslim sürelerini göremedim siz görebiliyor musunuz ve yorumlar sizce gerçek mi hocam?
Gokberk_DRY dedi: Bilmiyorum, buralardan pek alışveriş yapmadım. En fazla bir sorun olursa iade edersiniz zaten 9-16 TL. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam ben tahmini teslim sürelerini göremedim siz görebiliyor musunuz ve yorumlar sizce gerçek mi hocam?
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.972 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 5 Kasım 2021 #30 Vittorio Russo dedi: Aynen hocam ben tahmini teslim sürelerini göremedim siz görebiliyor musunuz ve yorumlar sizce gerçek mi hocam? Genişletmek için tıkla... Oralarını tam bilemiyorum.
Vittorio Russo dedi: Aynen hocam ben tahmini teslim sürelerini göremedim siz görebiliyor musunuz ve yorumlar sizce gerçek mi hocam? Genişletmek için tıkla... Oralarını tam bilemiyorum.