Erkek kalın telli ve kuru saç için şampuan önerir misiniz?

Zehn

Decapat
Daha fazla  
Saçım kalın telli ve kuru bir saç. Saçımı şampuanlayamıyorum, çünkü saçımı şampuanladığımda elimi içinden bile geçiremiyorum, o derece sert ve kuru oluyor. Aşağıda denediğim şampuanları yazdım ve bu şampuanları kullanınca hiçbir şey değişmedi. Şimdiye kadar denediğim şampuanlar:

Benimki de kalın ve sık bir saçtı bakımı da bir o kadar zor. Berberim bana
Bu ürünü verdi. Biraz maliyetli bir şampuan ama ben memnunum ve şu an bile kullanıyorum.
Saçım uzunken de kullandığımda hoş kokulu ve kuru saç için güzel bir seçim.

Benimki de kalın ve sık bir saçtı bakımı da bir o kadar zor. Berberim bana.
Bu ürünü verdi. Biraz maliyetli bir şampuan ama ben memnunum ve şu an bile kullanıyorum.
Saçım uzunken de kullandığımda hoş kokulu ve kuru saç için güzel bir seçim.

Peki teşekkürler daha uyguna benzer bir alternatifini bulamazsam mutlaka denerim işimi görsün de parası o kadar da önemli değil.

Eğer önerdiğimi alırsanız saçınız çok uzun değilse 2 bilemedin 3 kez sıkıp şampuanlayın çok köpürüyor boşa gitmesin ben 2-3 ay falan kullanıyorum.
İyi akşamlar dilerim.

Saçınızın şekil özelliklerini şampuanla değiştiremezsiniz. O şampuanı uyguladığınızda başka bir saç gibi davranmayacak.

Ancak Pantene Temel Bakım önerimdir.

Saç tipimiz aynı kardeşim ben her türlü şampuanı denemiş biri olarak şampuanlık bir durum yok saç yıkama sıklığınla alakalı ben mesele saçları haftda 2 kere şampuanla yıkarım ve hiç de kuru olmuyor artık her sabah kalktığındada sadece suyla saçını yıka.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı