Erkek kedi mi dişi kedi mi?

Kaworu NAGİSA

Centipat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhaba. Yakında yavru kedi alacağım, ama hangi cinsiyet alacağım hakkında pek fikrim yok. Acaba öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde bir farkı olmuyor ancak erkek kediler daha pasaklı. Sarı kediler uysal oluyor. Sarı alabilirsiniz. Erkek kediler genelde biraz daha kilolu bir de ancak belli olmaz.

Arkadaşlar, merhaba. Yakında yavru kedi alacağım, ama hangi cinsiyet alacağım hakkında pek fikrim yok. Acaba öneriniz nedir?

Genellikle erkekler daha sakin olur. Dişiler daha çok ilgi isterler. Şahsen benimki öyle.

Genelde bir farkı olmuyor ancak erkek kediler daha pasaklı. Sarı kediler uysal oluyor. Sarı alabilirsiniz. Erkek kediler genelde biraz daha kilolu bir de ancak belli olmaz.

(Erkek) sarı kediler nasıl uysal besledim hayatımda böyle vahşi görmedim onu bunu geçtim elime 31 çekiyordu şaka degil elime dayıyordu hep. Dişi kedi daha iyi sakin oluyorlar.

Dişiler biraz saf oluyor, erkek hem daha akıllı daha sevecen ama fazla agresif. Bende iki cinsiyette var İkisini de çok seviyorum. Dişi olan Van kedisi, erkek olan da bu.

(Erkek) sarı kediler nasıl uysal besledim hayatımda böyle vahşi görmedim onu bunu geçtim elime 31 çekiyordu şaka degil elime dayıyordu hep. Dişi kedi daha iyi sakin oluyorlar.
Dişiler biraz saf oluyor, erkek hem daha akıllı daha sevecen ama fazla agresif. Bende iki cinsiyette var İkisini de çok seviyorum. Dişi olan Van kedisi, erkek olan da bu.
Eki Görüntüle 2567159
Hocam benimki tam tersi acaba benim kedim mi bozuk

Teşekkür ederim arkadaşlar ben böyle çok yaramaz olmasın ama sevdirsin de istiyorum bundan dişi daha mı iyidir.

Evde baba-oğul 2 adet kediyi besliyoruz. İkisi de birbirinden tembel Ara ara gelip kendilerini sevdiriyorlar. Sakinler yani.

Dişiler hakkında vaktiyle beslesem de pek bir görüş edinemedim. Fakat çok fazla ilgi alaka istiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…