Genelde bir farkı olmuyor ancak erkek kediler daha pasaklı. Sarı kediler uysal oluyor. Sarı alabilirsiniz. Erkek kediler genelde biraz daha kilolu bir de ancak belli olmaz.
Genelde bir farkı olmuyor ancak erkek kediler daha pasaklı. Sarı kediler uysal oluyor. Sarı alabilirsiniz. Erkek kediler genelde biraz daha kilolu bir de ancak belli olmaz.
(Erkek) sarı kediler nasıl uysal besledim hayatımda böyle vahşi görmedim onu bunu geçtim elime 31 çekiyordu şaka degil elime dayıyordu hep. Dişi kedi daha iyi sakin oluyorlar.
Dişiler biraz saf oluyor, erkek hem daha akıllı daha sevecen ama fazla agresif. Bende iki cinsiyette var İkisini de çok seviyorum. Dişi olan Van kedisi, erkek olan da bu.
(Erkek) sarı kediler nasıl uysal besledim hayatımda böyle vahşi görmedim onu bunu geçtim elime 31 çekiyordu şaka degil elime dayıyordu hep. Dişi kedi daha iyi sakin oluyorlar.
Dişiler biraz saf oluyor, erkek hem daha akıllı daha sevecen ama fazla agresif. Bende iki cinsiyette var İkisini de çok seviyorum. Dişi olan Van kedisi, erkek olan da bu. Eki Görüntüle 2567159
Dişiler biraz saf oluyor, erkek hem daha akıllı daha sevecen ama fazla agresif. Bende iki cinsiyette var ikisini de çok seviyorum. Dişi olan Van kedisi, erkek olan da bu. Eki Görüntüle 2567159