Dişi al öyleyse. Dişilerin tek problemi kısırlaştırma ameliyati, sonrası kolay. Erkeklerde tuvalet dışına işeme gibi problemler de oluyor kızgınlık döneminde ve sonrasında ama kısırlaştırması kolay. Dişiler sabah akşam ne dersen yapar, sevdirir, oynar. Yavruyken alman da iyi, sana alışması ve seni iyice sahiplenmesi cok kolaylaşır. Kediyi uzun süre bir yere birakmadigin sürece de bağı koparmaz, uzun süre bırakırsan eski bağın oluşması imkansiz gibi bir şey.Siyam alacağım.
Dişi al öyleyse. Dişilerin tek problemi kısırlaştırma ameliyati, sonrası kolay. Erkeklerde tuvalet dışına işeme gibi problemler de oluyor kızgınlık döneminde ve sonrasında ama kısırlaştırması kolay. Dişiler sabah akşam ne dersen yapar, sevdirir, oynar. Yavruyken alman da iyi, sana alışması ve seni iyice sahiplenmesi cok kolaylaşır. Kediyi uzun süre bir yere birakmadigin sürece de bağı koparmaz, uzun süre bırakırsan eski bağın oluşması imkansiz gibi bir şey.
Okul dolayısıyla kedi evde bir süre tek başına kalması gerekiyor acaba sorun olur mu bu kadar süreden? Fakat evde oynaması için birkaç türden oyuncak alacağım.
18 saat yatıyorlar neredeysesıkıntı olmaz yemek suyunu verin oyuncak almak istiyorsanız alın.
Gün içindeyse biraz sıkılır ama akşam seni görünce keyfi yerine gelir, muhtemelen o saate kadar da yatar. Ama bir kaç gün yalnızliktan bahsediyorsan bunalıma girebilir yalnız.Okul dolayısıyla kedi evde bir süre tek başına kalması gerekiyor acaba sorun olur mu bu kadar süreden? Fakat evde oynaması için birkaç türden oyuncak alacağım.
Gün içindeyse biraz sıkılır ama akşam seni görünce keyfi yerine gelir, muhtemelen o saate kadar da yatar. Ama birkaç gün yalnızliktan bahsediyorsan bunalıma girebilir yalnız.
O zaman problem olmaz hocam, sen gelene kadar yatar.Yani gün içinde sadece okul saatlerinde evde olmuyorum.
O zaman problem olmaz hocam, sen gelene kadar yatar.
Hocam dediğim gibi şans işi. Benim kedilerim mesela birisi hep kafamın yanında yatıyor ama hiç selamlamıyor diğer de hiç benle yatmıyor ama eve her geldiğimde sürtünüyor.(Erkek) sarı kediler nasıl uysalbesledim hayatımda böyle vahşi görmedim onu bunu geçtim elime 31 çekiyordu şaka degil elime dayıyordu hep. Dişi kedi daha iyi sakin oluyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.