RicardoDiaz
Femtopat
Daha fazla
Selam arkadaşlar. erkek kedim yaklaşık 1 hafta önce kızgınlığa girdi. İlk günler bağırmayla yetinse de, şu an durum çok kötü. Bugün apartmanımızın çatısından sesler duyduk, gittiğimizde kedimizin başka bir kediyi kovaladığını gördük. Almaya çalıştığınızda bize tısladı, değişik sesler çıkardı. Yaklaşık yarım saatin ardından eve almayı başardık.
Durum çok kötü, bağırmaları çok sesli ve sık olmaya başladı. İlk fırsatında evden çıkıyor, zor tutuyoruz. Yakın zamanda müstakil, küçük bir eve taşınacağız. Müstakil evdeyken arada bahçeye bırakmayı düşünüyorum, bahçedeki kedilerle rahatlar diye. Ama hiçbir kediye yaklaşmıyor, hemen vuruyor ve tıslıyor. Kısırlaştıramıyoruz yazık diye.
Durum çok kötü, bağırmaları çok sesli ve sık olmaya başladı. İlk fırsatında evden çıkıyor, zor tutuyoruz. Yakın zamanda müstakil, küçük bir eve taşınacağız. Müstakil evdeyken arada bahçeye bırakmayı düşünüyorum, bahçedeki kedilerle rahatlar diye. Ama hiçbir kediye yaklaşmıyor, hemen vuruyor ve tıslıyor. Kısırlaştıramıyoruz yazık diye.
Son düzenleyen: Moderatör: