Aynı yastık kılıfın 9 yıldır falan kullanıyorum hocam iyi mi dişlerimi fırçalıyorum kafam kepek dolu nedense şampuan olarak Elidor'un bir tane vardı öneriniz var mı şampuan olarak bilindik marka olarak.
Öncelikle diş temizliğinin insanda büyük bir etki bıraktığını düşünüyorum, bunu şöyle düşünebilirsiniz tertemiz beyaz dişli birisi mi daha iyi izlenim bırakır sapsarı dişleri olan mı? Ve kokmamanız gerekir, gerekirse her gün duş yapın ama kokmayın. Ağzınız kokmasın. Saçınızda kepek olmasın düzgün bir şampuan ile sürekli duş alın.
@nikola tesl4 Guzel yazmis, ben de ona ek olarak tirnaklarini cok uzatmadan kesmeni, koltuk alti ve ozel bolgenizi temiz tutmani ve dus frekansini artirmani oneririm. Ozellikle yaz aylarinda bunlar hem hijyen saglar hem de temiz durursun. Kıl bakimini ozellikle yapmani oneriyorum, pilodinal sinus yasamamak icin.
Öncelikle diş temizliğinin insanda büyük bir etki bıraktığını düşünüyorum, bunu şöyle düşünebilirsiniz tertemiz beyaz dişli birisi mi daha iyi izlenim bırakır sapsarı dişleri olan mı? Ve kokmamanız gerekir, gerekirse her gün duş yapın ama kokmayın. Ağzınız kokmasın. Saçınızda kepek olmasın düzgün bir şampuan ile sürekli duş alın.