Erkek kişisel bakımı nasıl olmalıdır?

Diş temizliği her gün yapıyorum zaten ama sormak istiyorum da hem dil hem diş için ikisi bir ara da fırça önerebilir misiniz?

Ağzınız kokuyor mu ya da kötü gözüküyor mu diliniz anlamışsınızdır ne demek istediğimi. Dil temizleyici aletlerde var, onlara da bakabilirsiniz.

Bir sorum var elektrikli duş başlığı gibi bir şey var mı evde ne de olsa doğal gaz yok banyo zaten yok
Bir de kuru ve kepekli saçlar için ne önerirsiniz?

Markette buldugun herhangi bir colgate... Gibi bir marka isini gorur bence.

Colgate diş fırçası aldım yeniden dün ama dil için iyi değil gibi bir de diş fırçasını ne zamandan ne zamana değiştirmeliyiz.

Bir sorum var elektrikli duş başlığı gibi bir şey var mı evde ne de olsa doğal gaz yok banyo zaten yok.

Kepek sorunu yaşamıyorum bu yüzden onun hakkında bir tecrübem yok fakat insanda kötü bir izlenim bırakır yani. Bir arkadaş önermişti ne kadar işe yarar bilmiyorum ama.

Bir sorum var elektrikli duş başlığı gibi bir şey var mı evde ne de olsa doğal gaz yok banyo zaten yok.

Colgate diş fırçası aldım yeniden dün ama dil için iyi değil gibi bir de diş fırçasını ne zamandan ne zamana değiştirmeliyiz.

3 ayda 1 idealdir.

Kepek icin konazol eczaden alabilirsin ayni sorundan muzdariptim.

3 ayda bir olarak söyleniyor genelde, ya da kılları aşındıysa daha erken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı