Erkek olmak üstünlük mü?

Bu feministe ne kadar da anlatsanız aynı şeyi tekrar edecek sadece kadınları savunacak. Boşuna uğraşmayın.
Evet ataerkil beyefendi. Sonuna kadar ideallerimi savunacağım.

@GrimKazashini Yalan zaten Dünya'ya bakınca herşeyin erkek eseri olduğunu görüyoruz.
Erkekler neyin eseri?

Ekofeminizm, feminizm ile ekoloji arasında denge kuran bir teoridir. Yani yukarıdaki ifade de aşağıdaki Amansız Feminist ifadesi de birbirini desteklemekte. Hiç sağdan soldan vurmaya çalışmayın. Ben iki grubun da birbirine üstün olduğu özellikleri belirttim. Cinsiyet ayrımcılığı yapmıyorum ayrıca.

Son düzenleme:
İşte o doğanın, evrenin merkezinde de kadın vardır. Bunu diyoruz.

2 cinsiyeti de birbirine üstün kılmak manasız. Çok merkezde kadın olsa erkek yaratılmazdı kendi başınıza yaşardınız. Neden böyle düşünüyorsunuz veya bu ülkede neden böyle düşünülüyor ben çözemedim.

Niye kimin üstün olduğunu tartışıp duruyorsunuz? İki taraf da fikirlerinden caymayacak.

@Bir Matmazel Özellikle siz, sabit fikirlisiniz. Ve zaten tek savunma cephesi olmuş gibisiniz. "Sonuna kadar ideallerimi savunacağım." Böyle diyerek zaten sizinle tartışmanın ne kadar manasız bir çaba olduğunu kendi sözlerinizle de ifade ediyorsunuz bir nevi.

Boş yere o klavyeye yazan parmaklarınızı yormayın kısacası. Bu tartışmanızdan hiçbir sonuç çıkmayacak kimse çünkü başkasının fikrini umursamıyor sadece kendi fikrini dikte ediyor.

Çok verimsiz ve zaman kaybı olan bir tartışma yapıyorsunuz sayfalardır. Sıkılmadınız mı? Karşılıklı olarak tek elde ettiğiniz şey parmak yorgunluğudur ben size diyeyim.

Çok haklısınız. Değerli vaktimi burada tüketmek gerçekten üzücü ama işte dayanamıyorum yazılanları görünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…