Erkek olmak üstünlük mü?

He erkek enayi tüm hayatı boyunca nafaka ödesin ama kadına gelince dümenden bir tazminatla hallolur her şey değil mi

Size karşıt argüman sunmadım ki. Sadece feministler nafaka hakkında ne düşünüyor, onu merak ettim.
Peki benim şahsi düşüncem yukarıda yazıyor o halde.

He erkek enayi tüm hayatı boyunca nafaka ödesin ama kadına gelince dümenden bir tazminatla hallolur her şey değil mi
Evet. Nasıl anlıyorsanız öyle.

Evet iki tarafta birbirine bağlı yaşamak zorundadır ancak doğanın merkezinde güçlü - güçsüz vardır argümanına katılmıyorum. Yineliyorum doğanın merkezinde kadın vardır.
Doğanın merkezinde güçlü - güçsüz ilişkisi vardır. İlk çağlarda yaşayan bir insan olsaydın veya ilk çağlarda yaşayan insanların özelliklerini bilseydin böyle konuşmazdın. İlk çağ insanlarının hayatına bak. Orada mutlak bir güçlü - güçsüz ilişkisi vardır. Güçsüzsen ölürsün. Güçlüysen yaşarsın. Bunu görmek için sadece ilk insanlara değil, vahşi yaşama da bakabilirsin. Bakarsan bu dediklerimi daha iyi anlarsın.

@Bir Matmazel kusura bakma ama.
Kadın sırf hamile kaldığı için üstün görüyorsun.
Burada bir şey demek isterdim ama sonuçta ban sebebi
Hoşuna gitmeyen her şeye beğenmedim atmayı bırak.

@Henss Bu kızın yorumunu gören erkek homosapiensler dişileri için keşke onları korumasaydık derdi ahah
Yani bu konu hakkında pek bir şey demeyeceğim. Kendi düşüncesi. Ancak benim kanımca çok yanış düşünüyor arkadaş.
@Bir Matmazel kusura bakma ama.
Kadın sırf hamile kaldığı için üstün görüyorsun.
Bunu demek istiyordum ancak arkadaş kırılabilir diye dememiştim. Çok doğru söylüyorsunuz.

Kırılsın hocam gerekirse paramparça olsun.
Ben hakkımı sonuna kadar savunurum karşı taraf umurumda dahi değil.

Türkiye gibi orta doğu ülkelerinde erkek olmak kız olmaktan daha iyi bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…