Erkek parfüm önerisi

devilbaby

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun süre kokusu gitmeyen (8 saat 10 saat ) parfüm arıyorum parfüm markaları ya da modelleri önerinizi bekliyorum. Bütçem 500 TL. 600'a çıkabilirim gerekirse.

Lacoste Green orijinalini al memnun kalırsın gerçi parfümün zevkleri farklıdır ama en azından kokusunu merak ediyorsan açık parfümcülere git kokla.

Dior sauvage, tom Ford Black orchid, versace eros, paco rabanne ınvictus.
Güncel fiyatlarını bilmiyorum ben bunları kullandım daha önce memnundum.

Son düzenleme:
Jıl Sander-Sun
Tom Ford-Beau de Jour
Tom Ford-Tobacco Vanille
Rochas Man
Emporio Armani-Stronger With You Intensely
Bunları tavsiye ederim.
Fiyatları dediğinizin fiyatın üzerinde. Kendime alırken konsantre parfüm sitesi üzerinden alıyorum. Uzun bir süredir buradan alışveriş yapıyorum ve kokuları orjinallerine ya çok yakın, ya da aynısı. Kalıcık ise tatmin edici. DP, Bargello falan yanına gelemez bu aldığım yerin.
Birde İstanbul'da Yıldız Esans diye bir yer var, belki vardır bileniniz. Eskiden DP'ye esans veren yerdi burası. Adam sipariş üzerine yapıyor parfümü ve kullanmadan önce 15-20 gün en az buzdolabında tutmanızı söylüyor. Yaşlı aksi bir amca zaten. Mutlaka ne alacağınızı bilip gitmeniz lazım yoksa asla yardımcı olmuyor. :) Birde önünde sürekli kuyruk vardır. Burayı da tavsiye ederim.

Size süper bir site önereyim oradan bakın. Kalıcılığı, hangi mevsime uygun olduğu, gece mi gündüz mü daha iyi yayıldığı, tonlara göre aromaları hepsini kullanıcı genellemesine göre analiz edip sunuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı