Erkek parfüm önerisi

omwr.ptx

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1660 Super
16 GB Ram
Intel Core i5-4460
Meslek
Öğrenci
Babam yurt dışına gitti, gelirken bana parfüm alacağını söyledi ve ne istediğimi sordu. Uzun zamandır Tom Ford Black Orchid kullanıyorum ama kalıcılığı pek de iyi değil gibi, ama koku olarak da hoş. 15 yaşındayım, 9. sınıf öğrencisiyim, ona göre önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Babam yurt dışına gitti, gelirken bana parfüm alacağını söyledi ve ne istediğimi sordu. Uzun zamandır Tom Ford Black Orchid kullanıyorum ama kalıcılığı pek de iyi değil gibi, ama koku olarak da hoş. 15 yaşındayım, 9. sınıf öğrencisiyim, ona göre önerilerinizi bekliyorum.
Ne tarz seviyorsunuz belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz , önümüz kış diye kışlık bir tom ford önerisi verecek olursam Oud Wood olacaktır. Sert ve son derece maskülen bir koku

Valentino Uomo Born In Roma Intense. Ağır olmayan gençler tarafından kullanılan bir parfüm. Notalarında ağırlıkla vanilya, odunsu ve baharatlıdır.

Ne tarz seviyorsunuz belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz , önümüz kış diye kışlık bir tom ford önerisi verecek olursam Oud Wood olacaktır. Sert ve son derece maskülen bir koku
15 yaşında biri kullanacak

15 yaşa oud wood biraz ağır kaçar hocam ya. Ben 36 yaşındayım, sıkarken bile 2 kere düşünüyorum. Çok maskülen bir koku.

Jil Sander-sun,
Terre D'hermes,
Armani Code (kış için),
Bvlgari Pour Homme.

Bunları önerebilirim.

15 yaşında biri kullanacak
15 yaşa oud wood biraz ağır kaçar hocam ya. Ben 36 yaşındayım, sıkarken bile 2 kere düşünüyorum. Çok maskülen bir koku.

Jil Sander-sun,
Terre D'hermes,
Armani Code (kış için),
Bvlgari Pour Homme.

Bunları önerebilirim.
Haklısınız ağır da , yaşla alakasız diye düşünüyorum ben o yaşlarda parfüm kullanmıyordum ama kullansaydım yine ağır kokular tercih ederdim diye düşünerek öneride bulundum biraz da açıkçası

Sakın sauvage, elixir , eros , invictus , one million kullanmayın. Sokakta 3 kişiden 5 i bu kokuları sıkıyor çok sıradan olur bence koku imza gibi kendine has olmalı bir yerde.

Channeli bir tane parfümü vardı bayağı iyiydi channelin erkek parfumu bleu channel kutusu bile asalet
Sanırım bahsettiğiniz babamda var, bende arada kullanıyorum severek.
Hocam pek tarzdan anlamıyorum ama daha hafif bir şeyler arıyorum, sağ olun.
Valentino Uomo Born In Roma Intense. Ağır olmayan gençler tarafından kullanılan bir parfüm. Notalarında ağırlıkla vanilya, odunsu ve baharatlıdır.
Biraz baktım güzel gibi, listeme ekledim hocam. Teşekkür ederim.

Jil Sander-sun,
Terre D'hermes,
Armani Code (kış için),
Bvlgari Pour Homme.

Bunları önerebilirim.
Jil Sander-sun yorumları biraz daha hoşuma gitti,
Terre D'hermes, herkese gitmiyormuş sanırım.
Armani Code, hoşuma gitti listeme ekledim.
Bvlgari Pour Homme, listeme ekledim teşekkür ederim hocam.
Haklısınız ağır da , yaşla alakasız diye düşünüyorum ben o yaşlarda parfüm kullanmıyordum ama kullansaydım yine ağır kokular tercih ederdim diye düşünerek öneride bulundum biraz da açıkçası

Sakın sauvage, elixir , eros , invictus , one million kullanmayın. Sokakta 3 kişiden 5 i bu kokuları sıkıyor çok sıradan olur bence koku imza gibi kendine has olmalı bir yerde.
Aklımda bulunacaktır hocam, sağ olun.

Şimdi listemde Valentino Uomo Born In Roma Intense, Armani Code, Bvlgari Pour Homme ve Louis Vuitton Imagination var. Bunları ne sıralamayla yapmalıyım sizce? Sonuçta internetten baktığım için pek koklama şansım olmadı. Babama listemi atacağım ve eğer ilki yoksa ikinci, ikinci yoksa üçüncü olsun şeklinde yazacağım.

Son düzenleme:
Louis Vuitton Imagination'a bir bakın derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı