Erkek parfüm tavsiyesi

mactavishkagan

Femtopat
Katılım
7 Eylül 2025
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar, hayırlı cumalar cümleten.
Parfümlerde güzel indirimler oldu, istediğim bir parfüm vardı ama başka bir parfüm kokladım, ikisi arasında kaldım. Kullanan var mı veya aromalarına bakarak tavsiyede bulunacak var mı?
Gucci Oud Intense alacaktım, Valentino'nun parfümünü görünce karamsar kaldım. (Gucci'yi daha önce kullandım, çok feci.)
(Daha önce Terre d'Hermes, Versace falan kullanıyordum.)
 
Özel günlerde kullanmak için hem uygun fiyatlı hem güzel kokan bir şey önerebilir misiniz?
 
Lacoste-Red,
Armani Code,
Armani Code Profumo,
Armani stronger with you,
Tom Ford Noir Extreme
Gio profumo,
Tiziana terenzi kirke,
Tom Ford Oud Wood,
Jil Sander Sun,
Paco Rabanne İnvictus,
Sauvage Dior,
Tom Ford Neroli Portofino,
Diyor Homme İntense,
Tom Ford Tobacco Vanilla,
Viktor Rolf Spice Bomb ve Extreme,
Jean Paul Gaultier Ultra Male,
Creed Viking.
Tom Ford Black Orchid,

Dolabımda olanlar bunlar. Unuttuğum aklıma gelmeyen olabilir.
Tutaste, Alberto Sego, Yıldız Esans ve MFY'den alım yapıyorum hep.
Valentino'dan kastınız Born in Roma ise çok güzel bir parfümdür kendileri. Ofiste kullanan olduğu için pişti olmayalım diye almamıştım ama güzel parfüm.
 
Özel günlerde kullanmak için hem uygun fiyatlı hem güzel kokan bir şey önerebilir misiniz?
Uygun fiyatlı istiyorsanız Arap klonlarına yönelmenizi öneririm. Orijinal versiyonundan çok daha iyi, kararlı ve kaliteli kokuları oluyor çoğunun.

Rasasi Hawas Ice
Afnan 9PM
Afnan Supremacy in Oud
Armaf Club De Nuit Intense Man

Eğer ilgilenirseniz bu parfümleri piyasa fiyatından 500-1000 TL daha aşağısına almanızı sağlayabilirim.
 
Havalar soğudu, amberli kokulardan hoşlanıyorsan Arabians tonka der geçerim. Kendini Arap atı gibi hissettiriyor adama, mükemmel bir koku.

Klonu elimde olmasına rağmen saatlerde üzerimden çıkmıyor, üstüne 2 gün kenara koysam dahi hala daha kokusunu alıyorum.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

  • Technopat Haberler

    Yeni konular

    Geri
    Yukarı