Erkek saçı uzatmak için tavsiye

Hüsüeyin

Centipat
Arkadaşlar öncelikle saçımı yaklaşık 5 aydır uzatıyorum ve önleri aşağı çekince dudaklarıma yakın bir şekilde geliyor. Benim merak ettiğim konu şu saçlarımı uzatırken neler yapmalıyım? Örneğin: Berbere gitmek, enselerimi almak vb
Ayrıca şu an enselerim yanlardan daha uzun. Yani bu uzunluk bana göre fazla. Sizce ayrıca bir berbere gidip enseleri kısaltayım mı yoksa uzamaya devam etsin mi?

Biz buna birşey diyemeyiz. Bu senin zevkine ve seçimine bağlı. Uzun olduğunu düşünüyorsan gidip biraz aldırabilirsin. Ayrıca benim de saçım uzun. Saçımı bağlıyorum. Yanları aldırıyorum ensemi hafif bıraktırıyorum. Bu benim seçimim. Sen nasıl istiyorsan öyle yapabilirsin.

Modeli sen belirleyeceksin tabii. Ha model önerisi istiyorsan gene senin kafa şekline kalmış ama sadece üstte kalacak şekilde yan ve arkayı 1 2 ye vurdurmak ve at kuyruğu şeklinde bağlamak çok iyi duruyor. Öyle yapabilirsiniz.

Modeli sen belirleyeceksin tabii. Ha model önerisi istiyorsan gene senin kafa şekline kalmış ama sadece üstte kalacak şekilde yan ve arkayı 1 2 ye vurdurmak ve at kuyruğu şeklinde bağlamak çok iyi duruyor. Öyle yapabilirsiniz.
Modeli belli tom cruise nin uzun saçlı hali var buraya bırakırım. Onun gibi olacak ama benim enselerim snaki onun saçına göre daha uzun gibi ondan sorayım dedim. Sence iyi bir berbere gidip sormalımıyım yani saçımı uzatıyorum desem yardımcı olur mu? Tam olarak ensem buba benzer ama üstler çok uzamadan böyle. Ayrıca bu saç modeli için yapmam gereken bir şey var mı ekstradan?

Dosya Ekleri

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    29,1 KB · Görüntüleme: 113
Modeli belli tom cruise nin uzun saçlı hali var buraya bırakırım. Onun gibi olacak ama benim enselerim snaki onun saçına göre daha uzun gibi ondan sorayım dedim. Sence iyi bir berbere gidip sormalımıyım yani saçımı uzatıyorum desem yardımcı olur mu? Tam olarak ensem buba benzer ama üstler çok uzamadan böyle. Ayrıca bu saç modeli için yapmam gereken bir şey var mı ekstradan?
Yorumları iyi olan bir berbere git. İstediklerini anlat. Biraz tuzlu bir fiyat isteyebilir ama saçın istediğin gibi uzar. Mahalle berberinin bunu yapabileceğini sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı