Erkekler kol ve ayak kıllarını alır mı?

lensi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Size bir şey danışmak istiyorum. 4-5 aydır lazere gidiyorum. Kol altı ve yüz için arkadaşlar gittikten sonra çok memnun kaldım. Gerçekten verilen para kesinlikle değiyor. Size sormak istediğim, doğu da yaşıyorum denize falan hiç girdiğim yok, kol ve ayak kılarını almayı düşünüyorum. Aileme sorduğumda yapma gerek yok diyorlar. Siz olsanız ne yapardınız?

Merhaba arkadaşlar. Size bir şey danışmak istiyorum. 4-5 aydır lazere gidiyorum. Kol altı ve yüz için arkadaşlar gittikten sonra çok memnun kaldım. Gerçekten verilen para kesinlikle değiyor. Size sormak istediğim, doğu da yaşıyorum denize falan hiç girdiğim yok, kol ve ayak kılarını almayı düşünüyorum. Aileme sorduğumda yapma gerek yok diyorlar. Siz olsanız ne yapardınız?
Ergenken insan cok cekiniyor bacak killarindan. Ama dogal bisey herkeste var sonucta.

Alınır bence, toplumda kılsız erkeğe karşı neden bilmiyorum fakat bir "Gay" yakıştırması var fakat ben böyle olduğuna inanmıyorum. Kılsız bir erkek eğer kişisel olarak cinsel yönelimi homoseksüelliği benimsemediyse bu onu o şekilde yapmaz klasik Anadolu insanının kökeninden gelme tatsız bir yakıştırma.

Hocam bence kişinin kendi isteğine bağlı örneğin benim kolumda çok fazla kıl yok ama olsaydı aldırırdım toplum tarafından "erkek adam kıllarını almaz" diye bir görüş var ama ben buna katılmıyorum. Bence kişinin kendi görüşüne bağlı kötü görünüyorsa alınması çok doğal.

Yani hocam çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Tabii isteyen alabilir ama yani gerek de yok aşırı derecede yoksa.

Alır hocam. Ben bile 16 yaşındayım her yerimi alıyorum göğüs hariç. Benim gen gen olsa uğraşmazdım ama kıllarını alanlara da ''Gay'' denmez. Ayıptır günahtır. Tabii bunu diyenlerin çoğunun kılı yok da onlara basit geliyor öyle hayat. Çoğu arkadaşım top falan diyor ama hiç birinde çok fazla kıl yok onlar da benim yerimde olsa alır eminim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı