Erkekler kol ve ayak kıllarını alır mı?

Merhaba arkadaşlar. Size bir şey danışmak istiyorum. 4-5 aydır lazere gidiyorum. Kol altı ve yüz için arkadaşlar gittikten sonra çok memnun kaldım. Gerçekten verilen para kesinlikle değiyor. Size sormak istediğim, doğu da yaşıyorum denize falan hiç girdiğim yok, kol ve ayak kılarını almayı düşünüyorum. Aileme sorduğumda yapma gerek yok diyorlar. Siz olsanız ne yapardınız?

Güzel görünmek herkesin hakkı değil mi :)

Neden göğüs hariç hocam?
Hocam göğsümde kıl yok neredeyse. Ufak tüyler var. Oraya bulaşmak istemiyorum. Kolumda da çok belirgin olmayan kıllar vardı malum arkadaşın biri al kanka çok kötü duruyor dedi ona takıldım aldım ben de umarım daha çok çıkmaz ama hissediyorum öyle bir şey olacak gibi.

Hocam göğsümde kıl yok neredeyse. Ufak tüyler var. Oraya bulaşmak istemiyorum. Kolumda da çok belirgin olmayan kıllar vardı malum arkadaşın biri al kanka çok kötü duruyor dedi ona takıldım aldım ben de umarım daha çok çıkmaz ama hissediyorum öyle bir şey olacak gibi.

Yok hocam aldıktan sonra daha çok çıkmaz bu durum yanlış biliniyor.

Arkadaşlar, kıları sırf alma niyetim temiz bir vücut, dedigim gibi kol altını aldıktan sonra anladım ki hayata en iyi yaptığım şey buymuş, kolları almayı düşünüyorum, ayakları sa dirsek e kadar alıp diğerini almamak nasıl? ( ceza yedim diye geç yazdım k. B bakmayın )

Bir yaştan sonra... ömür boyu astarlı (yarı astarlı) pantolon giyildiyse ve gömlek de zorunluysa... önce bacaklardaki, sonra üst koldaki tüyler veda ediyor zaten.
Kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz öyle yapın bence.

Arkadaşlar, kıları sırf alma niyetim temiz bir vücut, dedigim gibi kol altını aldıktan sonra anladım ki hayata en iyi yaptığım şey buymuş, kolları almayı düşünüyorum, ayakları sa dirsek e kadar alıp diğerini almamak nasıl? ( ceza yedim diye geç yazdım k. B bakmayın )

Bence alabilirsiniz hocam hiçbir sorun olmaz sonuçta sizin görüşünüze bağlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı