Erkekler küpe takar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Şu üsluba bakar mısınız. Daha tanımadan etmeden sırf saçlarım renkli olduğu için hakkımda düşündüğünü şeylere bakın. Ancak sizin gibi hödüklere yakışır bu tutum. Görmemiş eski kafalılar

Erkek adam küpe takmaz takı takmaz kolye ve bileklik takar avrat kısmı olmayın.
Oje süren erkek olmaz.
Merhabalar, kaçıncı yüzyıldan yazıyorsunuz. Kime göre neye göre küpe kadın işi. Gerçi 'avrat' diye tabir etmişsiniz o yüzden 100 yıl daha düşürüyorum sizi. Oje süren niye erkek olmaz? Kadınları öldürüp parça parça ayıran ama küpe takmayan mı erkek olur? Yoksa doları 10 TL yapan mı? Belki de hayvanlara tecavüz edenler. Ama unutmuşum onlar kolye takmıyordu değil mi? Algınız batsın.

Yüreğine sağlık. Merak etme dostum, hepsi bir zaman sonra bitecekler.

Bana biraz absürt geliyor ama isteyen istediğini giyebilir, takabilir. Bıktım artık karışanlardan. Artık ailemin bile "Daha geçen hafta okula bununla gittin. Millet ne der şimdi?" demesinden bıktım. Kime ne ki ya? Bir insan istediğini giyebilir, takabilir ve bence buna kimse karışmamalı.

Takmaz ama Lut kavminin azabına özeniyorsa bilemem. Zevkler renkler farklı.
Sizin yüzünüzden gençler dinden soğuyor. Küpe takan herkes hemcinsiyle ilişkiye mi giriyor? Lut kavmi günahkarlıktan helak olmuştu. Demek istediğiniz bu muydu? Eğer helak olması gereken birileri varsa çoğu insan değil mi?

Mesela bu şahıslar da küpe takmayıp yüksek ihtimal sizin gibi cümleler kuruyor sokaklarda:

Takar, ben takıyorum.

"Kutsalıma saygı duy", "bence haklılar" hahahahahahaha.

Takıyor, itirazın var mı?

Şaka gül diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…