Erkekler neden çok femininleşti?

"Uyuyan gaydir özellikle sırt kemikleri üstte olanlar"
"Ayrıca sağ ve sola doğru yatanlar"

Yakında bunlar da olacak bence.

Kadın gibi konuşanlara ne demeli peki?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu tiplerden nefret ediyorum. PNG-Tuber'lar bile sizden daha amacı var ve sizden daha eğlendirici.
Heteroseküler olmayın.

Son düzenleme:
Bu arada testo ile alakası yok eğer feminenlikteki kasıt "Gaylik" ise. Bu bireylere daha çok testo verirsen daha gay yaparsın.

Tam tersi siz bır tık agresif bir yorum yaptınız. Konunun sahibi bu benim görüşüm gibisinden belirtmiş ve izlenimlerinin nedenini belirtmiş ben açık insan düşmanıyım herkes Müslüman olacak diyen bir tip değil ki yargılıyorsun? Bende ona katılıyorum eskiden moda bu kadar feminin değildi bu bir hastalık değil gözüme çarpan bir moda değişi mi? Sanki çevrende feminin tipleri gömen kişilere kin biriktirip burada bu kullancıya gönderme yapıyorsun gibime geldi.

O mesajı nasıl agresif ve yargıcı olarak yorumladın? Eleştiri de mi yapmayalım, her eleştiriyi böyle agresif mi görüyorsun?

Ben sosyal medyada "Maskülen olun, toplum giderek femininleşiyor!" diyen videoları göre göre, her gördüğüne feminin demeye başlayan biri olma ihtimalini göz önünde bulundurarak mesaj yazdım. Suçlamadım da, dediğim gibi, sadece ihtimali göz önünde bulundurdum. Çıkarımların tamamen yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…