Koltuk altı temizliği dediğim mevzu buydu zaten hocam.
Kusura bakmayın hocam gözümden kaçmış.
Koltuk altı temizliği dediğim mevzu buydu zaten hocam.
Testoyu azaltın daha iyien azından kel kalmazsınız.
Aynı şeyi aynı anda düşünmüşüzKonuda göremediğim için ekleme gereği duyduğum bir konu var. Malum yerin kıllarını ve koltuk altı kıllarınızı mutlaka alın, orman olmasını beklemeyin.
Saç tipine bağlı bir şey aslında. Test etmek lazım. Benim kepeklerimi yok etti ve saçım çok güzel oldu Head&Shoulders'ı ilk kullanmamda.Head&Shoulders kullanıyordum hocam sonra boynumda kızarıklık oldu ve kepek hâlâ oluyordu.
Hocam bir öneriniz var mıdır uygun fiyatlı?Koltuk altı temizliği dediğim mevzu buydu zaten hocam.
Genetik olabilir yumuşatıcı şampuanlar var onlardan kullanın.
Aynı şeyi aynı anda düşünmüşüz![]()
Uzatacağım hocam. Kısa olduğu için kötü duruyor. Sanırım en mantıklısı uzatmak.Saçını uzat, güzel durması için duştan sonra saçını güzelce kurut ve kuruturkende şekil ver. Şampuan seçimini iyi yap. Ben aktif olarak Head&Shoulders kullanıyorum ve memnunum.
Diş mevzusuna girmedim çünkü bu erkek kişisel bakım değil de hayatın bir parçası zaten yapmayan yoktur diye düşünüyorum.
Sonuçta herkes maskülen olacak diye bir kaide yok. Hem maskülenlik hemde feminenlik ikiside erkeğe yakışıyor sonuçtaTartışılır.
Bıttım sabunu iş görür. Duştan çıktıktan sonra urban care expert saç toniği ile 3 fıs saç dibine masaj yapılabilir. Link : https://www.watsons.com.tr/urban-care-expert-sac-tonigi-biotin-caffeine-200-ml/p/BP_140822Hocam peki o seyrekliği önleminin bir yolu var mıdır? O dediğiniz sabunlar falan iş yapar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.