4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 17 Ağustos 2023 #31 XessSup dedi: Koltuk altı temizliği dediğim mevzu buydu zaten hocam. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam gözümden kaçmış.
XessSup dedi: Koltuk altı temizliği dediğim mevzu buydu zaten hocam. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam gözümden kaçmış.
XessSup Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1.202 Makaleler 1 Çözümler 18 17 Ağustos 2023 #32 679344 dedi: Testoyu azaltın daha iyi en azından kel kalmazsınız. Genişletmek için tıkla... Tartışılır.
679344 dedi: Testoyu azaltın daha iyi en azından kel kalmazsınız. Genişletmek için tıkla... Tartışılır.
ktskn Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.619 Çözümler 1 17 Ağustos 2023 #33 495477 dedi: Konuda göremediğim için ekleme gereği duyduğum bir konu var. Malum yerin kıllarını ve koltuk altı kıllarınızı mutlaka alın, orman olmasını beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi aynı anda düşünmüşüz
495477 dedi: Konuda göremediğim için ekleme gereği duyduğum bir konu var. Malum yerin kıllarını ve koltuk altı kıllarınızı mutlaka alın, orman olmasını beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi aynı anda düşünmüşüz
Enzo St. John Hectopat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 1.095 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450M GAMING PLUS | AMD Ryzen 5 2600 | Sapphire RX580 8GB | Corsair 2x8GB Vengeance LPX | Thermaltake V200TG | 1TB HDD | 512GB M2 SSD Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #34 Helra1 dedi: Head&Shoulders kullanıyordum hocam sonra boynumda kızarıklık oldu ve kepek hâlâ oluyordu. Genişletmek için tıkla... Saç tipine bağlı bir şey aslında. Test etmek lazım. Benim kepeklerimi yok etti ve saçım çok güzel oldu Head&Shoulders'ı ilk kullanmamda.
Helra1 dedi: Head&Shoulders kullanıyordum hocam sonra boynumda kızarıklık oldu ve kepek hâlâ oluyordu. Genişletmek için tıkla... Saç tipine bağlı bir şey aslında. Test etmek lazım. Benim kepeklerimi yok etti ve saçım çok güzel oldu Head&Shoulders'ı ilk kullanmamda.
Helra1 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1.128 17 Ağustos 2023 #35 XessSup dedi: Koltuk altı temizliği dediğim mevzu buydu zaten hocam. Genetik olabilir yumuşatıcı şampuanlar var onlardan kullanın. Genişletmek için tıkla... Hocam bir öneriniz var mıdır uygun fiyatlı?
XessSup dedi: Koltuk altı temizliği dediğim mevzu buydu zaten hocam. Genetik olabilir yumuşatıcı şampuanlar var onlardan kullanın. Genişletmek için tıkla... Hocam bir öneriniz var mıdır uygun fiyatlı?
XessSup Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1.202 Makaleler 1 Çözümler 18 17 Ağustos 2023 #36 ktskn dedi: Aynı şeyi aynı anda düşünmüşüz Genişletmek için tıkla... Diş mevzusuna girmedim çünkü bu erkek kişisel bakım değil de hayatın bir parçası zaten yapmayan yoktur diye düşünüyorum.
ktskn dedi: Aynı şeyi aynı anda düşünmüşüz Genişletmek için tıkla... Diş mevzusuna girmedim çünkü bu erkek kişisel bakım değil de hayatın bir parçası zaten yapmayan yoktur diye düşünüyorum.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #37 Enzo St. John dedi: Saçını uzat, güzel durması için duştan sonra saçını güzelce kurut ve kuruturkende şekil ver. Şampuan seçimini iyi yap. Ben aktif olarak Head&Shoulders kullanıyorum ve memnunum. Genişletmek için tıkla... Uzatacağım hocam. Kısa olduğu için kötü duruyor. Sanırım en mantıklısı uzatmak.
Enzo St. John dedi: Saçını uzat, güzel durması için duştan sonra saçını güzelce kurut ve kuruturkende şekil ver. Şampuan seçimini iyi yap. Ben aktif olarak Head&Shoulders kullanıyorum ve memnunum. Genişletmek için tıkla... Uzatacağım hocam. Kısa olduğu için kötü duruyor. Sanırım en mantıklısı uzatmak.
4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 17 Ağustos 2023 #38 XessSup dedi: Diş mevzusuna girmedim çünkü bu erkek kişisel bakım değil de hayatın bir parçası zaten yapmayan yoktur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yapmayan dışarı çıkınca insanlara yakın bir şekilde durup konuşmasın zaten.
XessSup dedi: Diş mevzusuna girmedim çünkü bu erkek kişisel bakım değil de hayatın bir parçası zaten yapmayan yoktur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yapmayan dışarı çıkınca insanlara yakın bir şekilde durup konuşmasın zaten.
6 679344 Centipat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 17 Ağustos 2023 #39 XessSup dedi: Tartışılır. Genişletmek için tıkla... Sonuçta herkes maskülen olacak diye bir kaide yok. Hem maskülenlik hemde feminenlik ikiside erkeğe yakışıyor sonuçta
XessSup dedi: Tartışılır. Genişletmek için tıkla... Sonuçta herkes maskülen olacak diye bir kaide yok. Hem maskülenlik hemde feminenlik ikiside erkeğe yakışıyor sonuçta
XessSup Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1.202 Makaleler 1 Çözümler 18 17 Ağustos 2023 #40 Neixtro dedi: Hocam peki o seyrekliği önleminin bir yolu var mıdır? O dediğiniz sabunlar falan iş yapar mı? Genişletmek için tıkla... Bıttım sabunu iş görür. Duştan çıktıktan sonra urban care expert saç toniği ile 3 fıs saç dibine masaj yapılabilir. Link : https://www.watsons.com.tr/urban-care-expert-sac-tonigi-biotin-caffeine-200-ml/p/BP_140822
Neixtro dedi: Hocam peki o seyrekliği önleminin bir yolu var mıdır? O dediğiniz sabunlar falan iş yapar mı? Genişletmek için tıkla... Bıttım sabunu iş görür. Duştan çıktıktan sonra urban care expert saç toniği ile 3 fıs saç dibine masaj yapılabilir. Link : https://www.watsons.com.tr/urban-care-expert-sac-tonigi-biotin-caffeine-200-ml/p/BP_140822