Rehber Erkeklerde kişisel bakım rehberi

Bizim türklerde genel olarak genetik saç dökülmesinin olması + genel olarak DHT'inin fazla olması gayet etkiliyor hocam. Ki testoyu artırdığını zaman DHT'de artıyor = daha fazla saç dökülmesi + kıllanma.

Benim saçım dalgalı kıvırcık bayağı karışık uzuyor. Bunun için ne yapılabilir, şampuan olarak falan?

Benim saçımda aynı şekilde. Güzel duruyor ama neden dalgalı ve kıvırcık saçı bozmak istiyorsunuz ki?

Hocam bir de evde yeterli beslenemeyen 17 yaş 176 50kg birine ne önerirsiniz spor olarak?

Yeterli proteini alamıyor musun?

Benim saçımda aynı şekilde. Güzel duruyor ama neden dalgalı ve kıvırcık saçı bozmak istiyorsunuz ki?

Yeterli proteini alamıyor musun?
Yok hocam yanlış anladınız bozmak istemiyorum. Bu saç tipine uygun şampuan önerisi istedim.

Günlük duş alsak yeterli D

Kankam bazı videolarda vücut geliştirmeciler anne yemekleriylede iyi yerlere gelinir diyorlar. Tamamen yalan. hayal ettiğin vücut 10 sa 2'ye belki gelirsin. Sporu bırakma ama vücut geliştirmeyi gelirin olana kadar bırak. Boksa yönel fit kal. Günlük şınavını çek barfiksini çek boks ta ustalaş. İstesen de gelir yoksa sağlıklı kilo alamazsın zaten.

Hocam duş jeli mevut sadece. Link var mı acaba?

İnternette bulamadım ama zaten o duş jeli yazan şampuan olarak kullanılabiliyor. Le petit in çoğu ürünü bu şekilde iki amaçlı internetten alacaksanız şu da işinize yarar: https://www.carrefoursa.com/le-peti...YyvwsFS16Z6Xx6qiAmulGmWfji_qyOVRoCSG8QAvD_BwE

Le petit marseillais in genel olarak ürünlerini beğeniyorum zaten. duş jeli yazdığına kanmayın şampuan olarak da kullanılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…