Y Yiğit aa Decapat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #1 Bir erkek olarak vücudumun alt kısmı üst vücuduma göre kalın, bu da kalçamı çok büyük gösteriyor. Ne yapmalıyım?
Bir erkek olarak vücudumun alt kısmı üst vücuduma göre kalın, bu da kalçamı çok büyük gösteriyor. Ne yapmalıyım?
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.766 Çözümler 9 Yer İstanbul 9 Mayıs 2025 #2 Yiğit aa dedi: Bir erkek olarak vücudumun alt kısmı üst vücuduma göre kalın, bu da kalçamı çok büyük gösteriyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Spor yap.
Yiğit aa dedi: Bir erkek olarak vücudumun alt kısmı üst vücuduma göre kalın, bu da kalçamı çok büyük gösteriyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Spor yap.
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.052 Çözümler 25 9 Mayıs 2025 #3 Yiğit aa dedi: Bir erkek olarak vücudumun alt kısmı üst vücuduma göre kalın, bu da kalçamı çok büyük gösteriyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Boy&kilo?
Yiğit aa dedi: Bir erkek olarak vücudumun alt kısmı üst vücuduma göre kalın, bu da kalçamı çok büyük gösteriyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Boy&kilo?
KARA1964 Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 929 Çözümler 1 9 Mayıs 2025 #4 Yiğit aa dedi: Bir erkek olarak vücudumun alt kısmı üst vücuduma göre kalın, bu da kalçamı çok büyük gösteriyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Üst vücutu geliştir.
Yiğit aa dedi: Bir erkek olarak vücudumun alt kısmı üst vücuduma göre kalın, bu da kalçamı çok büyük gösteriyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Üst vücutu geliştir.
Y Yiğit aa Decapat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #5 SiyahiBeyfendi dedi: Boy&kilo? Genişletmek için tıkla... Boyum 185 Kilom 84
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.052 Çözümler 25 9 Mayıs 2025 #6 Yiğit aa dedi: Boyum 185. Kilom 84. Genişletmek için tıkla... Eğer spor yapmıyorsan olmaman gereken kilonun sınırındasın. Diğer arkadaşların dediği gibi spor yapabilirsin.
Yiğit aa dedi: Boyum 185. Kilom 84. Genişletmek için tıkla... Eğer spor yapmıyorsan olmaman gereken kilonun sınırındasın. Diğer arkadaşların dediği gibi spor yapabilirsin.
Y Yiğit aa Decapat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #7 SiyahiBeyfendi dedi: Eğer spor yapmıyorsan olmaman gereken kilonun sınırındasın. Diğer arkadaşların dediği gibi spor yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Spor yapmıyorum ama evde çalışmalara başlayacağım hatta Technopat hesabımdan bugün bir kez daha paylaşım yapmıştım orada program var sizce iyi mi?
SiyahiBeyfendi dedi: Eğer spor yapmıyorsan olmaman gereken kilonun sınırındasın. Diğer arkadaşların dediği gibi spor yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Spor yapmıyorum ama evde çalışmalara başlayacağım hatta Technopat hesabımdan bugün bir kez daha paylaşım yapmıştım orada program var sizce iyi mi?
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.052 Çözümler 25 9 Mayıs 2025 #8 Yiğit aa dedi: Spor yapmıyorum ama evde çalışmalara başlayacağım hatta Technopat hesabımdan bugün bir kez daha paylaşım yapmıştım orada program var sizce iyi mi? Genişletmek için tıkla... Bence spora yeni başlayan biri için biraz ağır bir program. Konuda da bahsedildiği gibi spor programınızdan daha çok yediğiniz şeyler önemli.
Yiğit aa dedi: Spor yapmıyorum ama evde çalışmalara başlayacağım hatta Technopat hesabımdan bugün bir kez daha paylaşım yapmıştım orada program var sizce iyi mi? Genişletmek için tıkla... Bence spora yeni başlayan biri için biraz ağır bir program. Konuda da bahsedildiği gibi spor programınızdan daha çok yediğiniz şeyler önemli.
Y Yiğit aa Decapat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #9 SiyahiBeyfendi dedi: Bence spora yeni başlayan biri için biraz ağır bir program. Konuda da bahsedildiği gibi spor programınızdan daha çok yediğiniz şeyler önemli. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim yardımınız için.
SiyahiBeyfendi dedi: Bence spora yeni başlayan biri için biraz ağır bir program. Konuda da bahsedildiği gibi spor programınızdan daha çok yediğiniz şeyler önemli. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim yardımınız için.