Sizce erken erişimde Bannerlord alınmalı mı yoksa tam sürümü çıkması mı beklenmeli?
Bannerlord çıktı zaten tam olarakSizce erken erişimde Bannerlord alınmalı mı yoksa tam sürümü çıkması mı beklenmeli?
Sadece Steam sayfasına bakarak bile oyunun daha erken erişimde olduğunu öğrenmeni sağlayacak aslında. Asıl kafası güzel olan sensin.Bannerlord çıktı zaten tam olarak![]()
Ben 2,3 saat sonra bıraktım Warbandı ise Mart 2020 de yüklemiştim 280 saatim var.Sadece Steam sayfasına bakarak bile oyunun daha erken erişimde olduğunu öğrenmeni sağlayacak aslında. Asıl kafası güzel olan sensin.
Konunun cevabına gelirsek aslında sana bağlı. Oyunun içerik olarak az olmasından mı şüphelisin veya performans sorunlarından mı şüphelisin onu belirtirsen güzel olur. Şunu da belirtiyim ben Mount and Blade serisini seven biri olarak yaklaşık 115 saat sonra bıraktım.
Kişiden kişiye göre değişir. Beğenmemiş olabilirsin saygı duyarım ama benim mesajımı alıntılamak yerine mesajına yorumunu katıp konu sahibine yardım edebilirsin mesela.Ben 2,3 saat sonra bıraktım Warbandı ise Mart 2020 de yüklemiştim 280 saatim var.
Ben 120 ye almıştım indirimdeyken 1 gün önce lqaacaktım o gün alamadım üzülmüştüm ama ertesi gün 30 lira indirimden almıştım.Benim izlediğim kadarıyla Warband'ın grafiği rütuşlanmış hali gibi oyun. Tüm mekanik aynı. 150 lira vermeye değer görmedim. Hatta az önce baktım ucuzlamış mı diye fiyat hala aynı.
Bırakma nedenini de açıklarsan alacak arkadaşlar fikir sahibi olur.Ben 120 ye almıştım indirimdeyken 1 gün önce lqaacaktım o gün alamadım üzülmüştüm ama ertesi gün 30 lira indirimden almıştım.
Tamam,Kişiden kişiye göre değişir. Beğenmemiş olabilirsin saygı duyarım ama benim mesajımı alıntılamak yerine mesajına yorumunu katıp konu sahibine yardım edebilirsin mesela.
Alınmaz. Çünkü çıkınca 1-2 güncelleme geleecek mesela ben hileyi komut bloğundan yaptım ama çoğu çalışmadıSizce erken erişimde Bannerlord alınmalı mı yoksa tam sürümü çıkması mı beklenmeli?
Sizde bana taktınız kafayı. Bırakma sebebim yok, laptop 5 fps alıyordu, bir de ben bu tip iyi grafikler 3D olan hikayeli ya da bunun gibi krallık kurmalı rol yapma oyunlarını sevmem. Ama şu an yeni pc sayesinde kasmıyor ve hikayeli oyunları sevmeye başladım. Sonuç olarak şu an bannerlord alınmaz eksikleri var ama hep yeni güncelleme paketi geliyor, yani çıkınca alınır.Bırakma nedenini de açıklarsan alacak arkadaşlar fikir sahibi olur.
Tamam,
Alınmaz. Çünkü çıkınca 1-2 güncelleme geleecek mesela ben hileyi komut bloğundan yaptım ama çoğu çalışmadı.
Sizde bana taktınız kafayı. Bırakma sebebim yok, laptop 5 FPS alıyordu, bir de ben bu tip iyi grafikler 3D olan hikayeli ya da bunun gibi krallık kurmalı rol yapma oyunlarını sevmem. Ama şu an yeni PC sayesinde kasmıyor ve hikayeli oyunları sevmeye başladım. Sonuç olarak şu an Bannerlord alınmaz eksikleri var ama hep yeni güncelleme paketi geliyor, yani çıkınca alınır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.