Erken Oyunu Güçlü Şampiyon Önerisi

unluomer

Hectopat
Katılım
15 Mayıs 2019
Mesajlar
101
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Her koridordan erken oyunu güçlü şampiyon önerebilir misiniz? İnternet'te salak saçma videolar izlemek yerine burada sormaya karar verdim.
 
Hocam bence her koridordan erken oyunda güçlü bir karakter yok. Zed önerebilirim belki. Ama o da botta sıkıntı yaşar tek olursa. Genelde yakıncılar güçlüdür. Ama karşı tarafta Jhin, Caitlyn, Jinx ya da Lux gibi karakter olursa yakıncı şampiyonlar ileri oyunda kanser olabilir. Zaten Jhin ve Lux varsa o koridora tek girmeyin, canlı çıkamazsınız. :)
 
Ben de her koridordan öneri yapamamak ile birlikte Jungle Olarak: Udyr,
Adc: Caitlyn
Support: Lulu, Braum
önerimdir, oyun başı istikrarlı şekilde sabırlı oynaman gerekli her şampiyon ile ama en güvendiğim udyr ayrı :)
 
Qiyana öneririm. Oynanışlarına bak. WQEWQ kombosuyla bir kaç saniye içinde kill alabiliyorsun.
 
Erken oyunu güçlüler: Zed(3 levela kadar zayıf), Riven(animasyon iptalleriyle), Yasuo(Q oto q animasyon iptali), Lee Sin (Q 2 düz vuruş ve yine gelen saldırı hızı) Mordekaiser her aşamada güçlü, Aatrox, Caitlyn vb.

Parantez içinde 1. seviye güçlerini yazdım. 3. ve 6. seviyelerde daha da güçleniyorlar.
 
Aslında birazda senin hangi şampiyonun karşısına ne aldığına bakıyor. Örneğin, Ahri gibi büyücü bir şampiyonun karşısına Talon gibi bir suikastçi alırsan, erken 2-3 seviyede Ahri'yi kesip öne geçebilirsin. Yoksa, karşındaki Urgota tek atacak halin yok. 😀
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı