Alaxel
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Arkadaşlar yazımın amacı bir farkındalık yaratmak. Bundan 3 sene önce YouTube'da bir video izledim "neden biz" isimli video Avrupa'nın türklere karşı tutumunu ve sebeplerini anlatıyor. Video sahibi yüzü görünmüyor, ismi bilinmiyor ama video anlatım biçimi sunduğu argümanlar başka bir seviye, iş ciddiye alınıyor amaç para kazanmak ya da takipçi kasmak değil gibi çok profesyonel hoşuma gitti ve sonra "terörün anatomisi", "yılmaz güney" derken adamın konuşma, tarzı bilgileri, iletişimi, sunduğu bilgilere hayran kaldım. Seçim dönemine doğru siyasi göndermeler, konuşmalar, videolar yayınladı. AKP, CHP, MHP ve HDP'yı mantıklı bir şekilde eleştirme başladı ve ilk defa 28 yıllık ömrümde ilk defa birinin beni temsil etiğini, ilk defa sesimin gür çıktığını hissetim. Medyasında siyasetçisine kadar herkes olan evimin üstüne dikilen mavi bir duvara bakıp turkuaz mı? Lacivert mi? Diye tartışıp hiçbir şey yapmamışta biri çıkıp; "bu adamın evinin ortasında duvar var. Rahat yaşaması için yıkılmalı " diyor. İlk kez.
Son düzenleyen: Moderatör: