- Makaleler
- 110
İşte herkesi kendinden uzaklaştırırsan böyle olur. Ermeniler kimsenin umrunda değil, politik koz sadece.
İyi güzel diyorsunuz da ABD, Avrupa zaten kabul ediyor yaptıklarınıBiz öldürmedik demiyorlar. Onların derdi biz kabul ettik, siz de edin. Tren gibi, bize giren size de girecek mantığı
Mızrağın ucu bize dokunmasa olmayacak. Yeter be.
Bogaziçi öğrencileri de kabul etmiş bunu:
Gerçekten rezillik bunlar ile aynı ırktan olamam.
Amaçları bu. Özür diletmek, tazminat verdirmek istiyorlar. Politik olarak sıkıştırma hamlesi... 3 milyar dolarımız yandı ayrıca. Alabiliriz umarım.Bir şey olduğu yok. Yapmadığımız bir şey için gidip özür mü dileyeceğiz bir de.
Bu mızrak bir tek bize giriyor sanırım. Anlamadım ki.Zerre karşılık dahi ödemediler.
Bu mızrak bir tek bize giriyor sanırım. Anlamadım ki.
Bir umut diyelim. ABD çok çıkarcı bir ülke fakat dost olsaydık bunları her zaman olaylar tutuşunca önümüze sürmezdi gibi geliyor.Hayır anlamıyorum, ABD ile dost olunca bunların olmayacağını mı zannediyorsunuz?
Dost olmak değil olay. Ermeni lobisinin sesinin Türk lobisinden yüksek çıkması sorun.Hayır anlamıyorum, ABD ile dost olunca bunların olmayacağını mı zannediyorsunuz?
Bir umut diyelim. ABD çok çıkarcı bir ülke fakat dost olsaydık bunları her zaman olaylar tutuşunca önümüze sürmezdi gibi geliyor.
Dost olmak değil olay. Ermeni lobisinin sesinin Türk lobisinden yüksek çıkması sorun.
Hocam burada çok detaylara girmeyelim, tartışmayalım şimdi. Yanlış anlamayın, sizinle tartışmak bilgilendirici ve zevkli olurdu ancak yeri değil burası. Kısaca olay klasik, yıllardır Avrupa'nın ağladığı boş Ermeni hikayesi, bunu onlar da biliyorlar ama bilmeleri işlerine gelmiyor işte. Bir şekilde baskı kurmak, avuçlarında oynatmak istiyorlar. Klasik ABD.
Hala akıllanamadın be güzel Türkiye'm.
Hocam burada çok detaylara girmeyelim, tartışmayalım şimdi. Yanlış anlamayın, sizinle tartışmak bilgilendirici ve zevkli olurdu ancak yeri değil burası. Kısaca olay klasik, yıllardır Avrupa'nın ağladığı boş Ermeni hikayesi, bunu onlar da biliyorlar ama bilmeleri işlerine gelmiyor işte. Bir şekilde baskı kurmak, avuçlarında oynatmak istiyorlar. Klasik ABD.