Ermenistan askerlerinin Azerbaycan esirlerine yaptığı zulümler

Trieetz

Kilopat
Katılım
11 Ağustos 2019
Mesajlar
4.101
Makaleler
9
Çözümler
53
Bu videonun altyazısını hazırlamak saatlerimi aldı umarım izler ve beğenirsiniz. Bu videoda Ermenistan askerlerinin Azerbaycanlı esirlere yaptığı zulümlerden bahsediliyor.

Videoda özellikle 17:55 dakikaya bakarsanız sevinirim 🥀 .

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Türkçe:

Azerbaycan topraklarını işgal eden Ermeni devleti, Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ Ermenilerine ait olduğunu söylüyor, bu büyük bir yalan. Bu topraklar yıllardır Azerbaycanlılara aittir. Ermeni devletinin bu işgali büyük bir suçtur. Batı medyasının bunlara dikkat etmediğini gören Ermeni devleti, Gence şehrine yasaklı roketler atıyor. Gence şehrinde çok sayıda sivil öldü. Ermeni devleti bunları yapmış olsa da işgalini halen sürdürmektedir. Sivilleri öldürmek bir savaş suçudur. Başta Paşinyan ve Sarkisyan olmak üzere tüm işgalci Ermeni ordusu adalet önünde hesap vermek zorundadır. Başka bir ülkenin topraklarını işgal etmek ve savaş alanı dışındaki alanlara yasaklı roketler atmak ve sivilleri öldürmek bir savaş suçudur. Ermenistan'ın işgali altındaki Dağlık Karabağ bölgesindeki camilere işgalci ermeni ordusu tarafından domuz yerleştiriyor. Neden bunlar hakkında sessizsin? Şimdi gözlerini aç! Ermeni devletinin bir işgal ve terörizmden oluştuğunu anlayın. Anlamazsanız, bu adamlar daha çok sivili öldürecek. Korona bile çocukları hedef almazken, işgalci Ermeni ordusu çocukları hedef alıyor. İşgalci Ermeni ordusunun savaş alanı dışındaki Gence kentine roket atması sonucu 1 yaşındaki bir bebek hayatını kaybetti. Neden bunlar hakkında sessizsin? Neden bu adamları savunuyorsunuz? Ermenilerin tek istediği şey başka ülkelerin topraklarını işgal etmek ve büyük bir Ermeni devleti kurmaktır. Ermenistan savunma bakanı, geçen yıl yaptığı çıkışta yeni topraklar alacağımızı söyledi. Bu adamlar sadece başkalarının topraklarını işgal etmeyi amaçlıyor. 30 yıldır sessizsin. Lütfen bu zulüm için sessiz olmayın. Bu adamlar her sessiz kaldığınızda daha çok çocuk katlediyor ve daha çok toprak işgal ediyorlar. İşgalci Ermeni ordusu yarın toprağınızı işgal edebilir. Buna sessiz kalmayın!



English:

The Armenian state, which occupied the Azerbaijani lands, says that Azerbaijan belongs to the Nagorno-Karabakh Armenians.This is a big lie. These lands have belonged to Azerbaijanis for years. This occupation by the Armenian state is a great crime. Seeing that the Western Media does not pay attention to these, the Armenian state is firing banned rockets to the city of Ganja. Many civilians died in Ganja city. Although the Armenian state has done these, it still continues its occupation. Killing civilians is a war crime. All the occupying Armenian army, especially Pashinyan and Sarkisyan, have to account before justice. It is a war crime to occupy the territory of another country and shoot banned rockets into areas outside the battlefield and kill civilians. He is placing pigs in mosques in the Nagorno-Karabakh region, which is under the occupation of Armenia, by the occupying armenian army. Why are you silent about these? Open your eyes now! Understand that the Armenian state consists of a state of occupation and terrorism. If you don't understand, these men will kill many more civilians. Even the corona does not targets children, while the occupying armenian army targets children. A 1-year-old baby was killed when the occupying Armenian army fired banned rockets to the city of Ganja, which was outside the battlefield. Why are you silent about these? Why are you defending these guys? The only thing the Armenians want is to occupy the lands of other countries and establish a great Armenian state. The defense minister of armenia said in his exit last year that we will buy new lands. These men only aim to occupy other people's land. You have been silent for 30 years. Please do not be silent for this persecution. These men slaughter more children every time you keep silent, and they occupy more land. The occupying Armenian army may occupy your land tomorrow. Don't be silent, people!

 
Batı liberallerinin din seviciliği yapması ve Türkiye'nin son yıllarda kendini Osmanlı'nın devamı olarak tanıtıp Ermeni soykırımını kabul etmemesinden dolayı Ermenistan hep masum rolü oynamıştır ve oynamaya da devam edecektir. Fazla bir tepki beklemek saçma olur.
 

Geri
Yukarı