emrah0l Yoctopat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #1 Tdatamaster.dll hatası nedir, nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri 20230405_192015.jpg 105,5 KB · Görüntüleme: 484
U UstaMustafa Femtopat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #2 oyun ekranında sağ üstte çarka tıkla onarım yapmayı dene Artı 0 Eksi
KS KS emrah0l Yoctopat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #3 UstaMustafa dedi: oyun ekranında sağ üstte çarka tıkla onarım yapmayı dene Genişletmek için tıkla... Dediginizi denedim fakat aynı hatayı alıyorum oyunu silip tekrar yükledim birşey değişmedi başka bir yöntem varmi acaba Artı 0 Eksi
UstaMustafa dedi: oyun ekranında sağ üstte çarka tıkla onarım yapmayı dene Genişletmek için tıkla... Dediginizi denedim fakat aynı hatayı alıyorum oyunu silip tekrar yükledim birşey değişmedi başka bir yöntem varmi acaba
U UstaMustafa Femtopat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #4 Antivirüs uygulamasını devredı bırakarak denedim yine olmadı komple kaldırıp tekrar yükleme yapıyorum bakalım olacak mı? Artı 0 Eksi
Antivirüs uygulamasını devredı bırakarak denedim yine olmadı komple kaldırıp tekrar yükleme yapıyorum bakalım olacak mı?
KS KS emrah0l Yoctopat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #5 UstaMustafa dedi: Antivirüs uygulamasını devredı bırakarak denedim yine olmadı komple kaldırıp tekrar yükleme yapıyorum bakalım olacak mı? Genişletmek için tıkla... Oldu mu Artı 0 Eksi
UstaMustafa dedi: Antivirüs uygulamasını devredı bırakarak denedim yine olmadı komple kaldırıp tekrar yükleme yapıyorum bakalım olacak mı? Genişletmek için tıkla... Oldu mu
U UstaMustafa Femtopat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #6 daha iniyor 13gb biraz sürüyor. discord da çözüm bulamadım. oyuna mail attım cevap gelirse bakacağım Artı 0 Eksi
KS KS emrah0l Yoctopat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #7 UstaMustafa dedi: daha iniyor 13gb biraz sürüyor. discord da çözüm bulamadım. oyuna mail attım cevap gelirse bakacağım Genişletmek için tıkla... Haber bekliyor olacağım teşekkürler Artı 0 Eksi
UstaMustafa dedi: daha iniyor 13gb biraz sürüyor. discord da çözüm bulamadım. oyuna mail attım cevap gelirse bakacağım Genişletmek için tıkla... Haber bekliyor olacağım teşekkürler
ForYek Hectopat Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2 15 Haziran 2023 #9 undawn yuklemesınden sonra aldın degılmi bu hatayı +++ Artı 0 Eksi
WebAutro Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #10 emrah0l dedi: Tdatamaster.dll hatası nedir, nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... hata 126 tdatamaster.dll eksik düzeltme (benim için işe yarayan şey umarım sizin için de çalışır)oyunu yeniden yüklemeyi, DirectX'i güncellemeyi denedim ve bunların hiçbiri işe yaramadı,Bu yüzden oyunun kurulum konumuna gitmeniz ve tam olarak aşağıdaki yolda sağladığım klasöre gitmeniz gerektiğini düzeltmek için:C:\program files ( x86)\Steam\steamapps\common\Undawn\Engine\Extras\Redist\en-usBu klasörde "UE4prereqsetup_x64" adlı bir yürütülebilir dosya bulacaksınız onu kurun ve bitirdiniz! İyi şanlar!İşe yarayıp yaramadığını bilmeme izin ver. Artı 1 Eksi
emrah0l dedi: Tdatamaster.dll hatası nedir, nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... hata 126 tdatamaster.dll eksik düzeltme (benim için işe yarayan şey umarım sizin için de çalışır)oyunu yeniden yüklemeyi, DirectX'i güncellemeyi denedim ve bunların hiçbiri işe yaramadı,Bu yüzden oyunun kurulum konumuna gitmeniz ve tam olarak aşağıdaki yolda sağladığım klasöre gitmeniz gerektiğini düzeltmek için:C:\program files ( x86)\Steam\steamapps\common\Undawn\Engine\Extras\Redist\en-usBu klasörde "UE4prereqsetup_x64" adlı bir yürütülebilir dosya bulacaksınız onu kurun ve bitirdiniz! İyi şanlar!İşe yarayıp yaramadığını bilmeme izin ver.