Error Code [126] tdatamaster.dll hatası nasıl çözülür?

emrah0l

Yoctopat
Daha fazla  
Tdatamaster.dll hatası nedir, nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• 20230405_192015.jpg
    20230405_192015.jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 478

hata 126 tdatamaster.dll eksik düzeltme (benim için işe yarayan şey umarım sizin için de çalışır)

oyunu yeniden yüklemeyi, DirectX'i güncellemeyi denedim ve bunların hiçbiri işe yaramadı,

Bu yüzden oyunun kurulum konumuna gitmeniz ve tam olarak aşağıdaki yolda sağladığım klasöre gitmeniz gerektiğini düzeltmek için:

C:\program files ( x86)\Steam\steamapps\common\Undawn\Engine\Extras\Redist\en-us

Bu klasörde "UE4prereqsetup_x64" adlı bir yürütülebilir dosya bulacaksınız onu kurun ve bitirdiniz! İyi şanlar!

İşe yarayıp yaramadığını bilmeme izin ver.

Bende de aynı hata vardı. Dediklerini yapınca düzeldi.

hata 126 tdatamaster.dll eksik düzeltme (benim için işe yarayan şey umarım sizin için de çalışır)

oyunu yeniden yüklemeyi, DirectX'i güncellemeyi denedim ve bunların hiçbiri işe yaramadı,

bu yüzden oyunun kurulum konumuna gitmeniz ve tam olarak aşağıdaki yolda sağladığım klasöre gitmeniz gerektiğini düzeltmek için:

C:\program files ( x86)\Steam\steamapps\common\Undawn\Engine\Extras\Redist\en-us

bu klasörde "UE4prereqsetup_x64" adlı bir yürütülebilir dosya bulacaksınız onu kurun ve bitirdiniz! İyi şanlar!

işe yarayıp yaramadığını bilmeme izin ver.

Çok teşekkürler dediniz gibi oldu artık oyuna girebiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı